Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz GÜÇ'ten veda: HELALLİK DİLERİM

TAKİP ET

Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz Güç görevinden istifa etti. Yılmaz Güç, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.


Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz Güç görevinden ayrıldı. Konuyla ilgili basına yazılı açıklamada bulunan Yılmaz GÜÇ şunları söyledi.

"19 Eylül 2019 tarihinde Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte görev yaptığımız bu sekiz aylık süreçte öncelikle Serinhisar MHP İlçe lokalini fizikî olarak yeniledik ve ilçe teşkilatımızı derleyip toparladık.



Değerli hocalarımıza değişik konularda konferanslar verdirerek uzun yıllar ihmal edilmiş sosyal ve siyasi faaliyetlerimizi yeniden hayata geçirdik. 

Ayrıca yazılı basın ve sosyal medya aracılığıyla milletimizle sürekli istişare ettik ve gönül birlikteliğimizi sürdürdük.

Hasta ziyaretleri ile iş yeri ziyaretlerimizi sürekli hale getirdik. Esnafımız ve hemşehrilerimizle iç içe olmayı tercih ettik.

MHP İlçe Başkanlığı olarak Partimize kısa sürede çok sayıda üye kaydettik ve ivme kazandırdık.

Görev yaptığımız bu sekiz aylık dönemde MHP İl Başkanı sayın Cafer Birtürk ile zaman zaman idarî sıkıntılar da yaşadık. Nitekim "birlikte idare edemeyeceğimizi" düşündüğümden 17 Şubat 2020 tarihinde Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim. Fakat İl Başkanımız sayın Cafer Birtürk'ün istifayı kabül etmeyeceğini belirtmesi ve Genel Merkezin "görevde kal" talimatı doğrultusunda ilçe başkanlığı görevini ve siyasî faaliyetlerimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte bugüne kadar sürdürdük.

MHP İl Başkanımız sayın Cafer Birtük'ün 04 Haziran 2020 tarihinde beni telefonla arayıp "17 Şubat 2020 tarihinde gönderdiğiniz istifa dilekçenizi kabul ettim." demesiyle Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevinden 04 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Her zaman emirlerine amade olduğum Sayın MHP Genel Başkanım Dr. Devlet BAHÇELİ'ye, Genel Merkezimizin seçkin yöneticilerine, İl Başkanımız sayın Cafer Birtürk ve il yöneticilerimize, MHP ilçe başkanlarımıza, birlikte görev yaptığım Serinhisar MHP yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine, gönül ve dava arkadaşlarıma, Serinhisar devlet ricaline, siyasî partilerimizin Serinhisar ilçe başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, gönül birlikteliğimiz olan sevgili Serinhisarlı hemşehrilerimize, yazılı basına ve sosyal medyaya çok teşekkür ederim. "

Bu süreçte gönlünü kırdığımız dost ve arkadaşlarımız varsa, kendilerinden bizi bağışlamalarını dilerim. Haklarını helâl etsinler. Ben de hakkımı helâl ediyorum.

Siyaset, millete hizmet etmek için yapılır. Kimseye bir kırgınlık ve küskünlüğüm yoktur. Bundan böyle Partimizin, milliyetçi, mukaddesatçı davamızın ve aziz Türk milletinin emrinde bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim. Bu vesileyle hepinizi saygı ve sevgiyle selâmlar, helâllik dilerim.

04 Haziran 2020
Yılmaz GÜÇ

serinhisar mhp ilçe başkanı istifa etti yılmaz güç serinhisar imhp istifa denizli muhabir denizli haberleri