Sevgililer Günü'nde Mutluluğa "Evet" dediler

TAKİP ET

Buldan''da Aysu Atlı ile Akif Aykut Öztaş nikah kıymak için 14 Şubat saat 14.14'ü tercih etti. t26 Buldan Belediyesi Düğün Salonu'nda mutluluğa 'evet' diyen Aysu Akif Aykut Öztaş çiftinin nikâhları aileleri, akrabaları ve dostlarının şahitliğinde kıyıldı.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Aysu Atlı ile Akif Aykut Öztaş 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek için Buldan Belediyesine başvurdu. Belediye Düğün Salonu’nda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde saat tam 14.14’de hayatlarını birleştirerek, unutulmaz bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan Aysu-Akif Aykut Öztaş çiftinin nikahını Buldan Belediyesi Nikah İşleri Müdürü Murat Ural kıydı.

 

Nikah akdinin ardından Nikah Memuru Murat Ural genç çifte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in selamlarını ileterek evlilik cüzdanını Gelin Aysu’ya verdi. Buldan Belediyesinin ’Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Var’ diyerek hazırladığı ve kültürümüzün bir parçası olan kahve fincanı takımını damat Akif Aykut Öztaş’a veren Ural, 14 Şubat Sevililer Günü’nde hayatlarını birleştiren Aysu-Akif Aykut Öztaş Çifti’ne “Bir ömür boyu mutluluklar” diledi.

 

Aysu-Akif Aykut Öztaş 14 şubat