Şevkan da aşılandı

TAKİP ET

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında başlayan aşılama sürecinde ikinci faz aşısını da oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim kapsamında daha önce ilk faz aşısı gerçekleştirilen Başkan Şevkan, 28 gün sonra ikinci faz aşısını da olarak pandemi süreci çalışmalarına devam etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan yaptığı açıklamada , "Salgınla mücadelede ilk aşama tedbir, ikinci aşama ise aşı olmak. Bugün biz de 2. faz aşımızı olduk.

Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız ve el birliğiyle bu hastalığın üstesinden geleceğiz. HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÖZELLİKLE PANDEMİ SÜRECİNDE GECESİNİ GÜNDÜZÜNÜ FEDA EDEN ÖZVERİLİ SAYGIDEĞER MESLEKTAŞLARIMIN ELİYLE İKİNCİ DOZ AŞIMIZ DA YAPILDI. ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN SEVGİLİ ARKADAŞLAR. HER BİRİNİZİN ÖNÜNDE SAYGI VE MUHABBETLE EĞİLİYORUZ. AŞI KONUSUNDA HİÇ KİMSENİN TEREDDÜTÜ OLMAMALIDIR. SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİZİM İÇİN KENDİ HAYATLARINI ORTAYA KOYUYORLAR.#MASKE#MESAFE#TEMİZLİKSIRASI GELEN MUTLAKA AŞI OLMALIDIR. SAĞLIKLI GÜNLER DİLEKLERİMLE...

acıpayam belediye başkanı dr. hulusi şevkan aşı aşılama denizli denizlimuhabir