SEZGİN TANRIKULU TEPKİSİ

TAKİP ET

Sosyal medya paylaşımında Denizli'de vefat eden bir yakını için başsağlığı ziyareti gerçekleştirdiğini söyleyen CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun belediye meclis üyesi adayları ile görüşmesi AK Parti cephesinde tepkiyle karşılandı. Merkezefendi Belediyesi önünde açıklama yapan AK Partili Durmaz, 'Tanrıkulu'nun Merkezefnedi'de ne işi var?' diye sordu.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, önceki gün Denizli’de aralarında CHP Merkezefendi Belediye meclis üyesi adaylarının da bulunduğu bir grubu ziyaret etti. Tanrıkulu sosyal medyada vefat eden bir akrabasını ziyaret için kente geldiğini açıkladı.

 

Buna karşın ziyaret AK Partilileri öfkelendirdi.  Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve bir grup partili Merkezefendi Belediyesi önünde açıklama yaparak; “Tanrıkulu’nun Denizli’de ve özellikle Merkezefendi ilçemizde ne işi vardı?” diye sordu.

 

‘GİZLİ GÖRÜŞMELER YAPTI’

 

Durmaz, Tanrıkulu’nun Denizli’de gizli görüşmeler gerçekleştirdiğini ileri sürerek; “Bu ziyaret CHP’nin hiçbir resmi organi tarafından ilan edilmemiş, kamuoyuna bilgi verilmemiştir. Gizli şekilde bir kafede buluşan Sezgin Tanrıkulu'nun yanında DEM Partili, eski HDP’li ve CHP Denizli Teşkilatı’ndan hangi isimler vardı? Türkiye'nin birçok bölgesinde; sırtını YPG'ye PKK'ya veya Kandil'e yaslamış, HDP’nin devamı olan DEM Parti ile demlenip ‘Kent Uzlaşısı’ adı verilen süslü kelimenin arkasına sığınıp sırf seçim kazanma uğruna anlaşmaya varan CHP zihniyetinin yaptığı gibi; daha bugün toprağa vereceğimiz şehidimiz de dahil olmak üzere tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak şekilde siz de kent uzlaşısı yaptınız mı?” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Fatih Durmaz Sezgin Tanrıkulu tepki