ŞİMDİ DE KABLO ENGELİ

TAKİP ET

Buldan'da önce bina yapılacak arsaya haciz konmasıyla başlanamayan Buldan SGK binası inşaatına şimdi de, hafriyat çalışmalarında ortaya çıkan Türk Telekom'un kabloları engel oldu.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak binada arsaya konan haciz kalktı.Ancak bu kez de hafriyat çalışmaları sırasında ortaya çıkan Türk Telekom’a ait kablolar kaldırılmayınca şimdi de inşaata başlanılmıyor.

Yapımı yılan hikâyesine dönen SGK Hizmet binası inşaatında sorunlar bitmiyor. Arsa için Buldan Belediyesine özel bir firma tarafından konulan haciz kararının kaldırılmasının ardından bu kez de hafriyat çalışmalarında arsanın içinden çıkan Türk Telekom’a ait kablolar sorun yarattı. Dev – Yapı firması tarafından yapılan inşaatta hafriyat çalışmalarına başladıklarını belirten firma yetkilileri “Hafriyat çalışmalarımızda yer altından Türk Telekom’a ait kablolar ortaya çıktı. Türk Telekom’a durumu iletmemize rağmen bizlere bir türlü olumlu cevap vermiyorlar. Bizim de elimiz kolumu bağlandı.

Bodrum + 3 kat ve 700 metrekare inşaat alanı olan hizmet binasını firma olarak 4 ay gibi bir sürede tamamlayacaktık. Kablolar çalışmalarımızı engelledi, bir türlü çalışmalara başlayamadık. Türk Telekom’un bir an önce kablolarını ortadan kaldırmasını bekliyoruz. Bu sorun ortadan kaldırılınca SGK Hizmet binasının yapımına başlayacağız” dedi.