SIRADAN DEĞİL SIRA DIŞI MUHTAR ADAYI

TAKİP ET

Kuşpınar Mahalle Muhtar Adayı Ömer Demirtaş'ın seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Çarşamba pazarının bulunduğu Kuşpınar mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren Ömer Demirtaş uzun yıllardır abilik yaptığı Down Sendromlu bireylerle pazar esnafının yanına uğrayarak desteklerini istedi.

Down Sendromlu bireyler noktasında farkındalık oluşturmak için şehirde uzun yıllardır çalışma sürdüren muhtar adayı Demirtaş, pazar yerinde farkındalığı bulunan bireylerle müzik eşliğinde dans ederek güzel bir hava yarattı.

 

Deprem farkındalığı yaratmak için de haber sitemize açıklamalarda bulunan Demirtaş, "pazar yerinde deprem düdüğü dağıtarak Kuşpınar Mahallesi'nin depreme dirençli bir yerleşim olabilmesi için söz sahibi belediyeler ile çalışmalar yürüteceğini vurguladı" dedi.

 

Denizli'nin tanıtımında ve Denizlispor'un şehirde potansiyelinin artması için uzun zamandır sosyal medyada çalışmalar yürüten Muhtar adayı Ömer Demirtaş, takımın şampiyon olduğu sezonda "Şampiyonluk Belgeseli" çekerek büyük bir yankı uyandırmıştı.

 

Yaptığımız röportajda "Denizli'yi çok sevdiğini ve bu şehrin güzelliklerini ülke insanına daha iyi aktarabilmek için uzun yıllardır çalışmalar yürüttüğünü belirten Demirtaş, ülkenin deprem tehlikesi yönünden en riskli şehri olan Denizli'de gelmesi muhtemel bir afete yönelik söylemlerde bulunarak, deprem konusunu mahalle ve şehir gündeminde tutmaya çalışıyor.

 

Denizli'de dinamizmi, Denizlispor'a bağlılığı ve şehrin tanıtımı için yaptığı çalışmalarla bilinen Kuşpınar Mahallesi Muhtar Adayı Demirtaş "belediye'cilik hayatımda edinmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübemi mahalle'me hizmet etmek için, örnek gösterilecek bir muhtar olmak için Kuşpınar mahallesine muhtar adayı oldum"

Muhtar adayı Ömer Demirtaş Kuşpınar Mahallesi sıradışı