Siyasiler bu açılışta buluştu!

TAKİP ET

Tarım alanı ve Haşere ilaçlama alanında faaliyet gösteren İSM Haşere İlaçlama ve Gemi Tarım Serinhisar'da açılışını gerçekleştirdi. AK Parti,CHP, MHP ve BBP Partili yöneticiler bu açılışta bir araya geldi.

Tarım alanı ve Haşere ilaçlama alanında faaliyet gösteren vatandaşlara yardımcı olmak onlara en doğru çözüm yollarını göstermek amacıyla kurulan İSM Haşere İlaçlama ve  Gemi Tarım 08 Kasım 2019 tarihinde; Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Denizli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer  BBP MKYK Üyesi Ali Apalı, BBP Kurucular Kurulu Üyesi Nail Genç BBP Serinhisar İlçe Başkanı Avni Gemi, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, MHP Serinhisar İlçe Yönetimi, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Serinhisar Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Dokumacı, BBP Parti üyesi önceki dönem MYK üyesi Mehmet Efe ve   vatandaşların katılımı ile açıldı. Açılışa katılamayan AK Parti Milletvekili telgrafla tebrik etti.
 
Profesyonel kadrosu ile evlerde işyerlerinde ve birçok alanda hamam böceği,bit,pire ,kene,gümüş böceği,fare,kara sinek,sivri sinek,yılan,akrep ve benzeri her türlü ilaçlamayı yapacak olan İSM Haşare ve peyzaj işlemleri ile Çiftçiye her konuda yol gösterici olacak olan tecrübeli ve profesyonel ekibiyle Gemi Tarım tüm üretimlerde tam anlamıyla destekçi olacak.





 
İ S M Haşere ve peyzaj İşlemleri
 
Denizlide profesyonel anlamda Denizli’ye hizmet vermek amaçlı kurulan yerli bir haşere ile mücadele firmasıdır.Resmi olarak 8 Kasım Cuma günü açılışı yapılmıştır.7/24 en kısa sürede hizmet anlayışını benimsemiştir.Güler yüzlü,açıklayıcı konuşmaları olan firma elemanları kafeden lokantaya,pastaneden fabrikaya,ofisten eve ,bahçeden okula,yurttan çiftliğe her alanı en kaliteli ürünleri kullanarak ilaçlamayı hedeflemiştir.hamam böceği,bit,pire ,kene,gümüş böceği,fare,kara sinek,sivri sinek,yılan,akrep vb her türlü ilaçlamayı yapmakta ve arkasında durmaktayız.Düzenli olarak evinizden iş yerinizden ayrılmadan biz bu işi halletmekteyiz..
 
GEMİ TARIM
 
Denizli’nin Serinhisar ilçesine açılmakta olan Gübre firması tecrübeli ekibiyle çiftçiye hizmet vermektedir.Baştan sona tüm adımlarında çiftçiye destek vermektedir.firmanın bünyesinde tarım makinesi,damla sulama sistemleri,Fide,fidan,gübre her türlü ürünler bulunmaktadır.Hasat sonunda mutlu ve gururlu bir sezon kapanışında deneyimli mühendislerimiz ile bu sevince ortak olmak isteriz.
 
Sera,ceviz,badem,ayva,armut,üzüm,yonca,arpa,buğday,pamuk,Mısır,ay çekirdeği vb her türlü alanda hizmet vermekteyiz.Tüm bunların takipleri uzman ziraat mühendisleri tarafından yapılmaktadır
 

 
 

fehmi gemi ismail gemi ism ilaçlama gemi tarım denizli serinhisar haşare ilaçlama peyzaj denizli ilaçlama haşere ilaçlama