SİZ MAĞDUR OLMAYIN!

TAKİP ET

Türk Yerel Hizmet-Sen Denizli ve Muğla şube başkanı Ergun Kırlı, 2015 yılı Ekim ayında ehliyetini kaybetti. O tarihten sonra Kırlı'nın başına gelmedik kalmadı.

Kimliğini bulan K. Savaş isimli şahıs, Kırlı’nın ehliyetteki bilgileri ile tek kullanımlık Passolig kartı çıkarttı. Kartla 21 Ocak 2016 tarihinde Fenerbahçe-Tuzlaspor arasında oynanan Türkiye Ziraat Kupasını izleme gitti. Şükrü Saraçoğlu stadyumunun Migros giriş kapısında 6222sayılı kanuna karşı yaptığı eylemden dolayı hakkında soruşturma başlatıldı.

Ergun Kırlı’nın bilgileri kullanılan kart nedeniyle, Mahkeme  Kırlı’ya antreman maçları dahil tüm maçları izleme yasağı cezası verdi.

2014 yılından bu yana İstanbul’a gitmeyen Kırlı, olayı İstanbul Emniyetinden gelen bir telefonla öğrendi.

K. Savaş isimli şahsın çıkardığı passolig kartı yüzünden tüm maçları izleme yasağı getirilen Türk Yerel Hizmet-Sen Denizli ve Muğla şube başkanı Ergun Kırlı, 2015 Eylül ayında ayağı kırıldı. Kırığın ardından negron teşhisi ile tedavi altındaydı.

Kaybettiği ehliyet nedeniyle maçlara gidemeyen kırlı, kendisi adına passolig kartı çıkaran şahıs hakkında şikayetçi oldu, dava açtı.

Spor Müsabakalarını Seyirden Yasaklama Tedbiri kararı alan Ergun Kırlı, kendisinin başına gelen olayın, diğer vatandaşların da başına gelmemesi için herkesin dikkatli olmasını istedi.