Sokaklarına 3 yıldır aydınlatma bekliyorlar

TAKİP ET

Cumhuriyet mahallesi 1270/4 ile 1270/3 sokak sakinleri, 2018 yılından bu yana sokak için aydınlatılma yapılmasını istiyor.

Cumhuriyet mahallesi sakinleri sokakta aydınlatma olmamasından dolayı tedirgin olduklarını belirttiler. 2018 yılından bu yana 1270/4 ile 1270/3 sokaklarına aydınlatma yapılması için başvuruda bulunan mahalle sakinlerine, müracaatları üzerine   ilgili şirkettenyazı gönderildi.


Gönderilen yazıda şirket. tarafından sokaklarında imar bulunmadığı gerekçesiyle aydınlatma yapılamadığını belirtildiğini anlatan muhtar azası Halil Aydemir, Pamukkale İlçesi’nden imar olduğuna dair belge götürmelerine rağmen sonuç alamadıklarını söyledi.


Aydemir, “En son yapılan başvurular neticesinde Valilik 2020 yılı programına alınıp, mağduriyetin giderileceği de belirtilmesine rağmen aydınlatma ile ilgili herhangi bir sonuca ulaşılamadı.” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Tamer Nalcı da, sokaklarının aydınlatılması için defalarca başvurmalarına rağmen sonuç alamadıklarını söyledi.


Nalçı, “Mahalle halkı olarak çok tedirginiz.  Elektrik firmasına kaç sefer dilekçe ve telefonla başvurmamıza rağmen bir sonuç elde edemedik. Bir an önce sokaklarımıza ışıklandırma yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.










 

denizli aydem pamukkale cumhuriyet mahallesi burak durna burak durna cinayeti cumhuriyet mahallesi 1270/4 sokak cumhuriyet mahallesi 1270/3 sokak cinayet aydınlatma denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber