Sosyal medya yöneticileri, Gazimizi ziyaret etti

TAKİP ET

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM grubu yöneticileri İdlip Gazisi Musa Karaarslan'ı evinde ziyaret ederek, gazimizin sağlığı hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileğinde bulundular.

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM grup yöneticileri, Yüksel Güler, Ferihan Kayahan, Yeliz Yavuzkurt ve Hakan  Kaya’nın organizasyonu ile gerçekleşen ziyarette, Memleket Denizli, Denizli Trafik Paylaşım, Denizli Online, Merhaba Denizli ve Komedi Merkezi Gurup yöneticileri Ömer Demirtaş Halil Aydemir, Zeki Altuntaş, Salim Kaba, Hasan Hüseyin Tin, Hakan Kaya ve Cevat Kahraman da   hazır bulundular.



Gazimiz Uzman Çavuş Musa Karaarslan’ın sağlığı hakkında kendisinden bilgi alan gurup yöneticileri, gazimiz ile bir süre sohbet ederek, moral motivasyon yüklediler.

Uzman Çavuş MusaKaraarslan, gurup yöneticilerinin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek; “biz bu vatanın evladıyız. Şu an “gel” deseler bu halimle kalkar giderim. Oradaki arkadaşlarımın yanında olurum. Her Türk asker doğar sözü gerçekten, hiçbir millete yakışmaz bize yakıştığı kadar. Biz de; vatan her şeyden önce gelir.” diyerek, gurup ziyaretçilerini duygulandırdı.

Öte yandan, Gurup yöneticilerinin ziyareti sırasında gördükleri;  Gazi Uzman Çavuş Musa Karaarslan’ın evi, geçmiş olsun dileğinde bulunmak isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor.
 haber merkezi
 
 

denİzlİ sosyal paylaŞim denizli denizlimuhabir denizli haberleri murat karaarslan sosyal medya yöneticileri gazimizi ziyaret etti