"SOYKIRIM YAPMADIK; HEP SOYSUZLARLA SAVAŞTIK!"

TAKİP ET

Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Şube Başkanı Mehmet Çoban, ABD Başkanı Trump'ın her sene gündem değiştirmek, Ermeni ve Amerikan halkına sempatik görünmek için değindiği Ermeni katliamına ilişkin konuştu. Çoban, 'Biz Tarih boyunca hiçbir soykırım yapmadık. Hep soysuzlara karşı savaştık' dedi.

Türk milletinin savaştığı ve ele geçirdiği tüm bölgelere adaleti, hoşgörüyü götürdüğünü ifade eden Türk Diyanet Vakıf-Sen Denizli Şube Başkanı Mehmet Çoban, “Türk halkı tarihi boyunca hiçbir millete, hiçbir kimseye zulüm etmemiştir, soykırım yapmamıştır. Eldiveni ters çevirmek gibi bize yağılanları yapmış gibi dünya gündemine taşımak, iyi niyet değil, soysuzluğun daniskasıdır.” diye konuştu.

Şube Başkanı Çoban, “Bilinsin ki Türk Milleti olarak tarihin hiçbir döneminde soykırım yapmadık ama tarihin her dönmende her cephede soysuzlarla savaştık.” Dediği konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“105. yıl önce, Türk Milletinin güçsüz düştüğü düşünülen o dönemde "Bu Milletin namusuna namahrem eli değemez." diyen ve Türk Milletini zulümden kurtarmak için gereğini yapmaktan hiç tereddüt etmeyen Şanlı Paşalarımıza selam olsun.  

Allah, onların davasından Bizleri hiç bir zaman ayırmasın; Mevlam onlardan da razı ve memnun olsun. Bilinsin ki Türk Milleti olarak tarihin hiçbir döneminde soykırım yapmadık ama tarihin her dönmende her cephede soysuzlarla savaştık. 

Dün olduğu gibi bugün de bu savaşımızın devam ettiği ve yarınlarda da devam edeceği doğrudur. 
Soyumuzdan alınan kutlu emanetin, soyumuza bırakılacağı kutlu mirası da budur! 
Ne Mutlu Türk'üm diyene.
Sağlık, sıhhat , selametle kalın.
Allah'a emanet olunuz.”

Haber merkezi

türk vakıf-sen denizli Şube başkanı mehmet Çoban soykırım #denizlimuhabir #denizli muhabir denizli denizlimuhabir