"SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'in seçimlerden önce sözünü verdiği ve şimdiye kadar Gölbaşı Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi'nin büyük bir bölümüne ulaştırılan doğalgaz çalışmaları, hızla devam ediyor. Başkan Şevik, Doğal gaz şebeke çalışmalarının ilk etabı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarının da başlanacağının müjdesini verdi.

Buldan Belediyesi ile Enerya Denizli Gaz Dağıtım şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede doğal gaz çalışmaları hızla devam ediyor. Protokol kapsamında iki yıl öne çekilen çalışmaların Gölbaşı Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallelerinin büyük bir bölümüne doğal gaz verilmeye başlandığını vurgulayan Başkan Şevik, “2019 seçim vaatlerimizin arasında ilçe halkımızın 10 yıllık özlemi olan doğal gazı Buldan’a getireceğimizi vaat etmiştik. Sözümüzü tuttuk. 2025 yılında başlaması planlanan doğal gaz çalışmalarını üç yıl öne çektik ve bugün üç mahallemizin büyük bir bölümüne doğal gaz verilmeye başlandı. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

DOĞAL GAZ KULLANIMI GENİŞLEYECEK

 

Başkan Şevik, Cumhurbaşkanı kararı ile doğal gaz hattı için alınan acele kamulaştırma kararı doğrultusunda projelendirme çalışması tamamlanan bölgelerde istimlak çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

 

YOLLAR YENİLENECEK

 

Yine Enerya ile yapılan protokol kapsamında ve Buldan Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda, Buldan’da Enerya tarafından devam eden doğal gaz kazı çalışmaları ve zaman içerisinde deforme olan yolların Buldan Belediyesi tarafından yenileneceğini belirten Başkan Şevik, “Doğal ga şebeke hattı geçen bölgelerde en kısa zamanda yol yenileme çalışması yapacağız. Ancak bu bölgelerde binalara servis bağlantıları halen devam etmektedir. Servis bağlantılarının tamamlanmasının ardında cadde ve sokaklarda yol yapım, kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarıyla kaldırım düzenleme çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZ BİZLERE GÜVENSİN”

 

Doğal gaz çalışmalarıyla birlikte AYDEM Elektrik dağıtım şirketi tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışması başlatıldığı söyleyen Başkan Şevik, “Başlattığımız çalışmalarla sorunlu yollarımızı daha iyi seviyeye getirip halkımızın hizmetine sunacağız. Ancak bazı hemşerilerimiz bütün yolların bir seferde yapılmasını istiyor fakat bu konuda biraz sabırlı olacağız. Belediye olarak inşallah ilçemizdeki bütün eksiklikleri program dahilinde zamanla gidereceğiz. Hemşerilerimiz bu konuda bizlere güvensinler. Ekibimizle birlikte halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu.

 

Buldan Belediyesi Mustafa şevik doğalgaz