SUBAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerinde kendi kendi listeleri ile Cumhur ittifakında yer alacak Büyük Birlik Partisi'nde Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay görevinden istifa ederek, milletvekilli aday adaylığını açıkladı. 

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Milletvekilli seçimlerinde siyasi partilerde hareketli dakikalar yaşanıyor. En yoğun seçim dönemlerinden birini yaşayan Büyük Birlik Partisi'nde yıllarca Acıpayam ilçesinde Alperen Ocakları başkanlığı ve Büyük Birlik Partisi İlçe başkanlığı gibi görevleri yürüten Ramazan Subay, milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

 

Aktif bir şekilde ilçemizi ve Denizlimizi  en iyi şekilde  temsil edeceğimizden eminiz diyen Subay,"Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetleri ve hayalleri vardı.  Bizler bu emanete sahip çıkarak hayallerini gerçekleştirmek adına emanetçisi, onun bir neferi olmaya devam ediyoruz. Biz görev için kollarımızı bugün değil yıllarca gerek Acıpayam ilçemizde gerek Denizlimiz'de verdiğimiz mücadele ile sıvadık.  Biz bu kutlu dava için elimizi taşın altına koymayı değil tüm vücudumuz ile taşın altına girmeye hazırız. Ben ve seçim ekibim bu süreç için hazırız"dedi.

 

"BİZİM DERDİMİZ MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAK"

 

Bizim derdimiz milletimizin hizmetkarı olmaktır diyem BBP Denizli Milletvekilli Aday Adayı Ramazan Subay," Her zaman milletimizin kanayan yarasına merhem olan Büyük Birlik Partimizin bir ferdi olmaktan gurur duyuyoruz ve Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendinin liderliğinde de gurur duymaya devam ediyoruz. Bizim gayemiz Nizam-ı Alemdir. Bizim derdimiz milletimizin hizmetkarı olmaktır.  Bu sebeple 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde partimizden milletvekilli aday adayı olduğumu belirtmek isterim.   Ben ve ekibim arkamızda başta Acıpayamlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Denizlili vatandaşlarımız ile bir olup birlikte mücadele vereceğiz ve seçimlerde partimizi en ileri noktada Denizlimizden milletvekilleri ile Ankara'ya Gazi Meclisimize milletimizin vekili olarak göndermek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız"dedi.

Ramazan Subay aday adayı BBP