Süpçin, Pamukkale'ye yeniden aday

TAKİP ET

İyi Parti'de kongre öncesi adaylar ortaya çıkmaya başladı. Pamukkale İlçe Başkanlığı'na ilk aday Av. Adem Süpçin oldu.



İyi Parti Pamukkale kurucu ilçe Başkanlığını görevini yapan Adem Süpçin, aynı göreve adaylığını basın toplantısı ile açıkladı. Yaklaşık 100 kişilik bir gurupla basın toplantısına gelen Süpçin, “geçmişte başlattığımız çalışmaların devamını getirmek için tekrar adayım. “dedi.



“Pamukkale Belediyesi,  İyi Parti’li olacak” diyen Pamukkale ilçe Başkan aday Adem Süpçin, “İlçe başkanlığım süresince hep istişare ederek çalışmalar yaptık. Büyüklerimize danışarak adım attık. Başkan seçildiği takdirde aynı şekilde, her kesimin görüşlerini alarak çalışma yapacağım. Sürekli sahada olarak vatandaşın ve partililerimizin sesini  dinleyeceğim. Pamukkale ilçesini   Ak Parti esaretinden kurtarmak için gece gündüz çalışacağız. Pamukkale iyi olacak.” Diye konuştu.



Basın toplantısını ayakta tamamlayan İyi Parti Pamukkale ilçe başkan adayı Adem Süpçin, tahminen 19 Ocak’ta yapılması planlanan seçimlerin iyi parti’ye yakışır bir şekilde sonuçlanmasını temenni etti.


HABER MERKEZİ

 

iyi parti pamukkale ilçe başkanı adem supçin iyi parti pamukkale ilçe başkanlığı denizli denizli muhabir denizlimuhabir iyi parti ilçe kongre av. adem supçin adem süpçin