Süper Lig 2022-2023 Sezonunun Küme Düşenleri Belli Oluyor

TAKİP ET

2023 yılının Mayıs ayında şampiyonluk yarışı son sürat devam ederken alt sıraları ilgilendiren kritik maçlar küme hattının gidişatını belirliyor. Son haftalarda kimin küme düşeceğini belirleyecek kritik maçlar, futbolseverler tarafından ilgiyle bekleniyor.

Ümraniyespor – Ankaragücü maçı 35. Haftada alt sıraları ilgilendiren en kritik maçlardan birisi. Eğer Ümraniyespor kendi sahasında Ankaragücü’ne mağlup olursa ve İstanbulspor da Kasımpaşa’yı yenerse, 2023 yılının ilk küme düşen takımı Ümraniyespor olacak. Böylece 2022-2023 sezonunun ilk küme düşen takımı belirlenmiş olacak.

 

ANKARAGÜCÜ ÇIKIŞ ARIYOR

 

Ümraniyespor eğer sahasında Ankaragücü’nü mağlup ederse, umutlarını bir sonraki haftaya taşıyacak. Ateş hattına yaklaşan Ankaragücü de son haftalarda aldığı mağlubiyetlerden sonra çıkış arıyor. https://slotsiteleri.live/ oldukça önemli olan bu maç 21 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da Ümraniyespor’un sahasında oynanacak.

 

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

 

İki takım için de gidişatı belirleyecek bu maça taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor. Ankara’dan gelen Ankaragücü taraftarları deplasman tribünlerini dolduruyor. Ev sahibi Ümraniyespor destekçileri de takımının Süper Lig’de devam edebilmesi için biletlerin büyük bir bölümünü tüketmiş durumda.

 

Geçen sene Süper Lig’e çıkan Ümraniyespor’un teknik ekibi, ligde kalıcı olmak istediklerini göstermek için mücadele edeceklerini söyledi.

 

Konuk takım Ankaragücü’nde tek eksik sarı kart cezalısı olan Emre Kılınç. Ümraniyespor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

 

Bu alt sıraları ilgilendiren heyecanlı maç tüm futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

süper lig küme düşenler