SÜRÜCÜLER DİKKAT!

TAKİP ET

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, bayram süresince Tunç petrol ile Tavas köprülü kavşağı arasında devam eden yol çalışması nedeni ile trafik akışının tek yönlü yapılacağından sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bayram trafiğinin yoğunluğunu göz önünde bulunduran yetkililer, yaklaşık 2 kilometre boyunca süren çalışmaların bayramda da devam edeceğini, bu yaşanacak sıkışıklık nedeniyle vatandaşların dikkatli ve kontrollü geçiş yapmaları istendi.

 

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan uyarı  açıklaması şöyle:

 

“İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, Denizli-Antalya Karayolu; Tunç Petrol ile Tavas Köprülü kavşağı arasında Antalya istikametinden Denizli istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır.

 

 Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir.

 

Bayram tatili ve yapılan yol çalışmalarından dolayı bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğu ve zaman kaybına karşı vatandaşlarımızın hazırlıklı ve duyarlı olması, sürücülerimizin çalışma alanında dikkatli seyir etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları büyük önem arz etmektedir. Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ”

Denizli-Antalya karayolu yol çalışması tek şerit trafik bayram