Takdir getirene balık bedava!

TAKİP ET

Çameli'nin Elmalı Mahallesinde Hizmet  veren bir restaurant işletmecisi, karnesinde takdir getiren öğrencilere restaurantta yemek şartıyla, balık hediye edeceğini duyurdu.

Takdir Belgeleri ile gelen Öğrenciler için girişimde bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran restoran işletmecisi Fatih Maden (45), Bizim 'haftada 2 gün balık, ömür boyu sağlık' şeklinde bir sloganımız var.

Öğrencilerimiz zaten ödülü almışlar, biz de onları Deniz Mahsülleri ile ödüllendirmek istedik. Öğrencilerin ilgisi beklediğimizden çok daha fazla. Amacımız insanların balığa olan talebini arttırmak. Çocuklara balık alışkanlığını kazandırmak ve sağlıklı bireyler yetişmesine katkıda bulunmak” dedi.

24 HAZİRANA KADAR GEÇERLİ

Maden; Amacımız çocukların eğitimde verdikleri emeğin karşılığı olduğunu anlatabilmek. Takdir sevincini, başarısını paylaşmak ve onları motive etmek takdir belgelerini işletmemizle paylaşan öğrenciler, dilediği salataların yanı sıra istediği lezzetli menülerimizden dilediği ürünü seçebilir, başarılarını nefis yemeklerle kutlayabilirler” dedi

 

Fatih Maden bedava balık