Tanışmak için ağlamıştı! Mehmet Akyüz Duyarsız Kalmadı!!!

TAKİP ET

En büyük hayali Yukatel Denizlispor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz'le tanışmak olan 7 yaşındaki Yusuf Ekici'nin hayalleri gerçek oldu.

 HABER MERKEZİ



Mehmet Akyüz hayranlığı olan 7 yaşındaki Yusuf Ekici’nin en büyük hayali başarılı futbolcu ile tanışıp fotoğraf çektirmekti. Babası Ferdi Ekici ile 28 Ağustos’ta Yukatel Denizlispor’un antrenman yaptığı Haluk Ulusoy tesislerine giderek antrenmanı izlediler.


Antrenman sonrası Mehmet Akyüz’ü göremeyen 7 yaşındaki Yusuf ağlayarak eve gitti. Bu durumu sosyal medyadan paylaşan baba Ekici’nin sesi başarılı futbolcu Mehmet Akyüz’e iletildi.


 ALKIŞLAR MEHMET AKYÜZ'E


Futbolculuğunun yanı sıra insanlığı ilede takdir toplayan Mehmet Akyüz bu çağrıya sessiz kalmayarak baba-oğlu 29 Ağustos(bugün) yapılan antrenmana davet etti. Yusuf Ekici ile özel olarak ilgilenen başarılı sporcu Mehmet Akyüz minik hayranı ile hatıra fotoğrafları da çekildi.


KÜÇÜK YUSUF'UN DENİZLİSPOR AŞKI


Babası Ferdi Ekici ile Denizlispor'un neredeyse tüm maçlarına giden ara ara antrenmanları izlemeyede giden Yusuf Ekici(7) daha önce Denizlispor'lu birçok oyuncu ve teknik direktörüyle tanışıp hatıra fotoğrafı çektirmişti. Ancak bir türlü büyük hayranlık beslediği Mehmet Akyüz ile tanışamayan Minik Yusuf dün yine tanışamamanın burukluğu ile göz yaşlarına boğulmuştu. Başarılı sporcu Mehmet Akyüz bu konuda duyarsız kalmayarak minik Yusuf'u ağırladı.


HABER/ SABRİ ÇAĞLAR