TARAFTAR GURUPLARI BİRLEŞTİ

TAKİP ET

Denizlispor taraftar gurupları, Adanaspor maçı öncesi birlik-beraberlik mesajı verdiler.

 57 Gençlik ve  Çınar Horoz Gençlik taraftar gurupları, bundan sonra birlikte hareket etme kararı aldılar. ADANASPOR maçında kapalı B üst tribününde DENİZLİSPOR için tek yürek oldular. Birlik ve beraberliklerini ilk kez bu hafta oynanacak Adanaspor maçında ortaya koyacak olan gurupların sorumluları Okan Karcı, Haydar Varan ve Soner Civli tüm taraftarları maça davet ettiler.
Zor dönemden geçen takımın menfaati için bir araya geldiklerini belirten taraftar gurup başkanlarından Okan Karcı, “Takımımızın hocası değişti. En son da bugün Kulüp Başkanı değişti. Bu değişimlerin içerisinde biz de yer aldık taraftar gurupları olarak birleşme kararı aldık.
Denizlispor’un her zaman yanında olduğumuzu göstermek için birleştik. Yeşil-Siyah rengine gönül vermiş bu şehirde yaşayan tüm arkadaşlarımızı Adana maçına bekliyoruz. Bölünüp yok olmak yerine, birleşip var olmak istedik. Haydar Varan ve Soner Civli kardeşlerimizle bundan sonra birlikte hareket edeceğiz. Denizlispor’u seviyoruz. Bu şehre ve takımımıza sahip çıkan herkesi bundan sonraki maçlara bekliyoruz.” diye konuştu.