TARAFTARLAR FOTOĞRAFINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

TAKİP ET

Denizli Atatürk Stadı'ndaki tribünlerin bir bölümü çöktü.Taraftarlar çöken bölgenin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Bu görüntüler Denizli'ye yeni bir stat yapılmasının şart olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Denizli Atatürk Stadı’ndaki yorgunluk belirtileri artık çıplak gözle görülüyor.Geçmişte küçük bir bölümü çöken ve onarılan statta bu kez de maraton tribünün de çökme yaşandı. Ön sırada yaklaşık 2,5 metrelik bir alan da beton kaideleri taşıyan profiller korozyon nedeniyle gücünü kaybedince bu bölümün çöktüğü anlaşıldı.Taraftarlar ise çöken bölümün fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı.

            

Denizlispor Kulübü yöneticileri stat için de inceleme gerçekleştirdi.Çökme yaşanan bölümün daha önce tahliye kapısı olduğu 80’li yılların sonunda bu bölümün de tribünün parçası haline getirildiği ortaya çıktı.Demir profiller üzerine beton dökülerek oluşturulan bu tribün de zaman için de nemin yol açtığı paslanma nedeniyle demirlerin çürüdüğü ve yükü taşıyamadığı kaydedildi. Yeşil-siyahlı kulübün çöken bölüm de zaten bilet satışı gerçekleştirmediği bu bölümün güvenlik güçleri için ayrıldığı kaydedildi. Denizlisporlu yöneticiler bu alan da bir çalışma yaparak düzeltileceğini kaydetti.