TARAFTARLARDAN  İSTİFA ÇAĞRISI

TAKİP ET

Ligde üst üste oynadığı 6 maçtan mağlubiyetle ayrılarak ligin dibine demir atan Denizlispor'da taraftarların sabrı taştı. Yeşil siyahlıların evinde oynadığı Düzcespor maçında tribünlerinden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Denizlispor, ligin 15’nci haftasında sahasında konuk ettiği Düzce Cam Düzcespor’a 2-1 mağlup oldu. Denizli ekibi bu sonuçla üst üste 6’ncı mağlubiyetini alarak 18’nci sıraya geriledi. Ligin dibine demir atan yeşil siyahlıların küme düşme hattıyla puan farkı 4’e çıktı.

 

TARAFTARLARDAN YÖNETİME TEPKİ

 

Düzcespor karşısında oynanan etkisiz futbol, takımın ilk yarıyı 1-0 geride kapatması ve ikinci yarının 54’ncü dakikasında ikinci golü yemesinin ardından tribünden tepki tezahüratları yükseldi. Yeşil siyahlı taraftarlar Kulüp Başkanı Mehmet Uz’u hedef alırken maç sonuna kadar ‘yönetim istifa’, ‘söylesene Mehmet Başkan, takım niye oynamıyor’ tezahüratları yapıldı.

 

YEŞİL CEPHE’DEN PAYLAŞIM

 

Düzcespor maçının ardından Denizlispor taraftar grubu Yeşil Cephe’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla yönetim istifaya davet edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geçtiğimiz sezondan beri camiayı ve taraftarlarımızı göz boyayarak, algı oyunları ve süslü cümlelerle avutmaya çalışan bu yönetimin süresi artık dolmuştur.

 

Ali Çetin ve mevcut yönetim Denizlispor'u yok olma noktasına getirmiş; sevdamız her şeyimiz Denizlispor'u adeta can çekişmeye itmişlerdir. Denizlispor'u bu noktaya getiren isimler kimler ise dünyevi hayatta kurtulduk sansalar da mahşerde her bir Denizlisporlu'nun iki elleri yakalarında olacaktır.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi her bir Denizlili'nin Denizlispor'u göz önünde bulundurarak sandığa gitmesi tavsiyesinde bulunarak kapılarımızın Denizlispor'a ihanet edenlere kapalı olduğunu ve bu uğurda her şeyi göze alacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

YEŞİL CEPHE denizlispor istifa taraftar