Tarihi belirleyip, yerinizi ayırttınız mı?

TAKİP ET

Temmuz'da düğün sezonu ülke genelinde tamamen açılıyor. Denizli'nin en büyük Düğün salonları zinciri arasında yer alan Asr-ı Davet düğün salonları, sezon  hazırlıklarını tamamlayarak rezervasyon almaya başladı.

Korona virüs nedeniyle evlilik, nişan, nikah gibi faaliyetlere verilen ara 1 Temmuz itibariyle son buluyor. Şimdi evlilik için düğün tarihi almak isteyen çiftler, hayallerindeki düğünü yapmak için düğün salonlarının yolunu tutmaya başladı.



Düğün, Nişan, Nikah, Mevlid gibi kalabalık organizasyonların en önemli isimleri arasında yer alan Denizli Asr- Davet ve Katipoğlu Düğün salonları, karantina döneminde tüm mefruşatı yenileyerek, düğüncülerden randevu alımına yeniden başladı.



 YOĞUN TALEP OLACAK

Denizli’nin zincir Düğün salonlarından olan Katipoğlu ve Asr-ı Davet tamamen yenilenen yüzü ile kız ve oğlan evlerinin vazgeçilmez yerlerinden biri haline geldi. , Geçmişten gelen tecrübesiyle  4 ayrı salonda müşterilerine, kişiye özel seçenek sunan Asr-ı davet salonları işletmecisi Hasan Okur,  normalleşme adımlarının atıldığı ilk günden bu yana hazırlık yaptıklarını belirterek, yasağın kalkmasıyla taleplerin yoğun bir şekilde gelmeye başladığını söyledi.



Uzun yıllardır deneyimli personellerle kusursuz organizasyonlara imza attıklarını ifade eden Hassan Okur “Denizli’de Yıllardır birçok düğün ve organizasyona ev sahipliği yaptık.  Bu yıl Asr-ı Davet düğün salonumuzu yeni hizmete sunduk. Salon Rüzgar 2 bin kişilik, Salon can Bin 200 kişilik, Salon Ayaz 700 kişiye hizmet verecek şekilde dizayn yaptık. Katipoğlu Düğün salonumuz da aynı şekilde hizmeti ne devam ediyor.

4 ayrı salonda, kişinin maddi imkanına göre veya düzenleyeceği etkinliğe göre hizmet vermeye devam edeceğiz. 1 Temmuz’da açılacak olmamız nedeniyle 0 (552) 621 20 20 numaralı telefonlarımız hiç susmamaya başladı. Düğün ve nişancılardan talebimiz, randevu için acele etmeleridir.” Diye konuştu.
 
.
 
 

asr- davet dÜĞÜn salonlari denizli muhabir denizli denizlimuhabir denizli haberleri katipoğlu düğün salonu iletişim hasan okur