TAVASBİRLİKSPOR, SİYAH BANT TAKACAK

TAKİP ET

Tavasbirlikspor, Süper Amatör Lig'de Yeşilköyspor'la yaptıkları maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sarayköysporlu Ekundayo Ebenezer Mawoyeka, için bu hafta Aydın 1923 takımı ile oynayacağı maça siyah bantla çıkacak.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından talep edilen, siyah bant takma duyarlılığına Federasyondan da olumlu cevap geldi.

Federasyon Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan imzası ile kara ilişkin gönderilen yazıda; “04 Kasım 2018 tarihinde Servergazi sahasında Yeşilköyspor-Sarayköyspor takımları arasında oynanan Denizli Süper Amatör  Ligi müsabakasında, Sarayköyspor futbolcusu Ekundayo Ebenezer Maweyeka’nın vefat etmesi nedeniyle, 10.11.2018 Cumartesi günü saat 14.00’de Kızılcabölük semt sahasında oynanacak olan Tavasbirlikspor-Aydınspor 1923 Süper Toto Bölgesel Amatör Ligi  7. Gurup müsabakasında, 1 (bir) dakikalık saygı duruşu yapılması ve Tavasbirlikspor’a mensup futbolcuların kollarına siyah bant takması Federasyonumuzca uygun görülmüştür.” denildi.
NOT: İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINAMAZ VE KULLANILAMAZ!