TEKNİK PATRONDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

TAKİP ET

Denizlispor'un başarılı teknik direktörü Yücel İldiz, Denizli'de oluşan güzel birlikteliğin şampiyonlukla taçlanması gerektiğini söyledi; 'Önümüz de 8 final maçımız var. Her maç zor olacak' dedi.


Denizlispor’un teknik patronu Yücel İldiz, özel bir tv kanalına açıklamalarda bulundu.

İldiz, Altay maçı hazırlıklarını sorunsuz sürdürdüklerini kaydederken önlerin de zorlu maçlar olduğunu hatırlattı.

Ligin kalan 8 haftasında önemli rakiplere karşı mücadele edeceklerini kaydeden deneyimli teknik adam; “Önümüzde 8 final maçımız kaldı. Altay bunlardan biri. Zor bir maç olacak. Derli toplu bir futbol oynuyorlar. İkinci yarıda sadece Gençlerbirliği’ne kaybettiler. Biz de saha ve seyirci avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz” dedi.

        


Takımın hem fiziksel hem de mental olarak lige verilen arayı iyi değerlendirdiğini kaydeden İldiz, “Arayı iyi değerlendirdik, takım dinlenme fırsatı buldu. Göztepe ile iyi bir prova yaptık” dedi.

         


Denizli’de tüm camianın güzel bir birliktelik yakaladığının altını çizen İldiz, “Güzel bir birliktelik var. Takım bunu sahaya yansıtıyor. Her yönüyle bu birliktelik iyi gidiyor. Yapacağımız tek şey sonuna kadar sürdürmek. Bu birlikteliği amacımızla taçlandırmak” dedi.

          


Taraftarlara da seslenen tecrübeli hoca Altay maçında tribünlerin dolmasını istedi, “Yine yanımızda olsunlar. Takım taraftarları mahçup etmeyecektir” diye konuştu.(denizlispor haber)