Temlik'te 50 milyonluk U dönüşü

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor'da temlik olayları gündemin ilk sırasında yer almaya devam ediyor.

 Yeniasır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre; Son günlerde yeşil siyahlı yöneticilerin başını ağrıtan temlik konusunda, kulüp başkanı Ali Çetin geri adım atmak zorunda kaldı.

Spor kamuoyunu oldukça meşgul eden ve gündemin en başına oturan temlik davasında yeni gelişme bir yaşandı.

SAVCILIĞA İFADE VERDİLER

İstifa eden yöneticilerden Hasan Önder ile Yasin Özpek’in haksız temlik konusunda Cumhuriyet Savcılığına birlikte verdikleri suç duyurusu sonrasında yaşanan gelişmeler ile Başkan Yardımcısı Taner Atilla istifa etmişti. 100 milyonluk temlik koyduğu için eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Ali Çetin ve Taner Atilla savcılığa giderek temlik olayı ile ilgili ifade verdi.

50 MİLYONLUK TEMLİK KULÜBE İADE OLACAK

Çetin, ayrıca kendi adına olan 100 milyonluk temliğin 50 milyon lirasının kulübe iadesi için TFF’ye yazılı başvuruda bulundu.  

Kamuoyu baskısı sonrasında Başkan Ali Çetin, temliğin 50 milyonluk kısmının kulüp hesaplarına iadesi için TFF’ye yazılı başvuruda bulunup 50 milyonun Denizlispor Kulübü derneğine geri temlik olmasını istedi.  Başkan Çetin’in TFF’ye gönderdiği yazıda, şu görüşlere yer verildi:

“Denizlispor Kulübü Derneği’nin Federasyonunuz nezdinde ki 30.09.2019 tarihinde kayıtlarınıza Ali Çetin adına 50 milyon olarak işlenen temlik alacağımın, Denizlispor Kulübü Derneğine geri temlik istiyorum.

Geri temlik nedeniyle temlik alacağımın 50 milyon lirasının TFF nezdinde ki temlik sıralamasından kaldırılmasını, geri temlik ettiğim meblağ için Denizlispor kulübü derneğinden ve TFF’den hiçbir hak talebinde bulunmayacağımı gayri kabulünü rücü beyan ve ibra ederim. Saygılarımla”
 
 

denizlispor temlik ali çetin denizlispor kulübü derneği tff