TEMSİLCİ LİSTELERİNDE 3 DENİZLİLİ

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 sezonunda görev yapacak olan temsilcileri belirledi. Denizli'den 3 isim bu sezon profesyonel liglerde görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon öncesi görev yapacak olan temsilcilerin listesini yayınladı. TFF, Temsilciler Kurulu, 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak temsilcileri açıkladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan Üst Klasman Temsilcileri, Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcileri, Klasman Temsilcileri ile Yeni Klasman Temsilcileri listesinde Denizli’den 3 isim yer alıyor.

 

Süper Lig ve 1. Lig’de görev yapan Üst Klasman Temsilci Listesi’nde Denizlili hiçbir isim yer bulamazken, Federasyon Güvenlik Ve Akreditasyon Temsilci Listesi’nde Denizli Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Durmuş Cansever yer aldı.

 

2. Ve 3. Lig’deki maçlarda görev yapacak olan Klasman Temsilcileri’nde Denizlili Mustafa Pektaş yer alırken, bu sezon göreve başlayacak olan Yeni Klasman Temsilcisi Listesi’nde ilimizi önceki yıllarda Klasman Hakemi olarak temsil eden Serkan Gülçer yer aldı.

 

Seminer tarihleri belli oldu

 

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenecek olan Sezon Başı Seminerleri, Klasman ve Yeni Klasman Temsilcileri 2-3 Ağustos 2023, Üst Klasman ile Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilci Semineri 3-4 Ağustos 2023 günlerinde tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

 

Ayrıca, 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü yapılacak olan Temsilci Aday Kursunda başarılı olan Yeni Klasman Temsilci Adaylarının semineri de 1-2 Ağustos 2023 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

klasman temsilcileri tff