TOPTAN FERACE MODELLERİ VE FİYATLARI

TAKİP ET

Tesettür giyimin olmazsa olmaz tamamlayıcı parçalarından belki de en önemlisi, giydiğiniz kıyafet üzerine kombinleyeceğiniz ana parçalardan biri olan pardösüler, feracelerdir.

Feraceler Osmanlı döneminde Anadolu’da kadınların üzerlerine giydiği, yakasız, şimdiki pardösüleri anımsatan bilek boyuna dek uzanan üstlüklerdir. Yüz yıllardır kadınların kıyafetleri arasındaki önemini hiç yitirmeyip aksine kullanımı gittikçe artan bir kıyafet olmuştur.

Şimdi ise tesettürlü hanımların, özellikle tercih ettiği parçalardan olan feraceler, Ayshan’ın modern ve geleneksel çizgileri ile harmanlanarak beğenilerinize sunuluyor.Ayshan Moda, alışılmışın dışında sergilediği ferace koleksiyonları ile tarz sahibi kullanıcılarına, toptan alım yapan müşterilerine birbirinden farklı seçenekler sunarken tesettürlü hanımların beğenilerine yanıt veriyor.

Ayshan Moda’nın kendine has çizgileri ile her yaşa her tarza uygun feraceler…

Özellikle toptan tesettür kıyafetlerin satışında, en çok tercih edilen,toptan ferace koleksiyonları, çeşitliliği ile her tarza hitap eden bir çizgi sergiliyor. Orta yaş hanımlarına hitap ettiği gibi dinamik, genç kitlenin de beğenilerine yanıt veren feraceler, her yaş kadının tercihleri arasında yer alıyor.

Ayshan Moda, diğer pek çok kıyafet ve aksesuar koleksiyonlarında olduğu gibi feraceler için de aynı özenli çalışmaları yürüterek, en iyi kalitede ve her zevke hitap eden ürünleri, uygun toptan ferace fiyatları ile müşterilerinin bütçesini zorlamadan, piyasanın en iyi kalitesini en uygun fiyatlarla pazarlıyor.

Birbirinden farklı ferace seçenekleri ile dolaplarınızı yenileme zamanı Ayshan Moda’nın farklı pek çok tarzda ürettiği ferace modelleri ile dilerseniz şıklığınızı, dilerseniz spor çizginizin rahatlığını, dilerseniz sadeliğin verdiği huzuru yansıtın. Birbirinden farklı renk ve modelleriyle her yaşa her tarza uygun feraceler, dolaplarınızı yenilemek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Yelek görünümlü feracelerle klasik bir görünüm sergilerken ılık renklerin yumuşaklığı, siyah rengin asaletini, tüm gün üzerinizde taşıyacaksınız. Lacivert, siyah ya da haki gibi pek çokrengin asil duruşuyla şıklığın birlikteliğini sergileyen, kolları kürk detaylı feraceler ise toptan tesettür kıyafet alımlarında mutlaka tercih edilmesi gereken seçeneklerden bir kaçını olarak karşınıza çıkıyor.

Cep detaylı ya da kapüşonlu feracelerle, spor tarzı yansıtan seçenekler tercih edebileceğiniz gibi, düğme detaylı gust feracelerle de sadelik ve şıklığı bir arda yansıtan tercihlerde bulunabilirsiniz.

Geleneksel feracelerde modern çizgiler…

Geleneksel tesettür kıyafetlerinden olan ve Ayshan’ın modern çizgilerle beğenilerinize sunduğu ferace koleksiyonlarına kayıtsız kalamayacaksınız.

Kapüşonlu kürk detaylı feraceler, kürklü taş işlemeli feraceler, deri detaylı feraceler gibirenk ve model skalası oldukça geniş bir koleksiyonla sizi baş başa bırakan Ayshan, toptan ferace alımlarında sayısız ürünü beğenilerinize sunuyor.

Üçgen nakışlı, şerit detaylı, kolları nakışlı feraceler geleneksel çizgileri sergilerken robası deri detaylı feraceler, farklı ve daha modern tarzlara hitap ederken renklerin çekiciliği de tercihlerinizde oldukça etkili oluyor.
Taş işlemeli ya da lazer kesim feraceler ile asil ve klasik bir görünüme sahip olabileceğiniz gibi yonca nakışlı ya da nervür feracelerin zarif ve narin duruşu ile sadeliğin zarafetle harmanlanışını gözler önüne serebileceğiniz, tarzınızı yansıtabileceğiniz imkânları sıralıyor.

Ayshan Moda, renklerin uyumunu, kullanım rahatlını önemseyerek, yılların verdiği tecrübe ile tesettür giyimin neredeyse en önemli parçası olan feraceleri de diğer koleksiyonlarında olduğu gibi sayısız ülkeye ihraç ederek geniş bir müşteri ağını kucaklıyor.

Ülkemizde özellikle toptan alım yapan müşterilerin, rahatlıkla tercih edebileceği, mağazalardanMerter toptan ferace alımları için en doğru adres olacaktır. Siz de toptan bayan giyim alımlarınız için mutlaka Ayshan Moda’yı ziyaret etmeli,  her zevke her yaşa hitap eden ferace modellerini görmelisiniz.
 

toptan ferace ayshan konfeksiyon tesettür