TORPİL İŞLEMEZ, KARTVİZİT GEÇMEZ, RÜŞVET SÖKMEZ!

TAKİP ET

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu Atlantik sistemine bağlandığımızdan bu yana yöneticilerimiz Cumhuriyetin erdemli bireyleri olmaktan uzaklaşmaya başladı.

Yozlaşma, rüşvet, torpil, adam kayırma aldı başını gitti. Türkiye’mizi ve yerel yönetimlerimizi halka bağlı, liyakatli, işini bilen, dürüst, çalışkan ve erdemli görevlilerle yönetmek için milletimizden yetki istiyoruz dedi. Cumhurbaşkanı ve Hükümetten başlayarak Yerel Yönetimlere kadar uzanan gösteriş, israf, lüks ve ihtişama son vermek için yetki istediklerini belirtti.

 

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çobanoğlu, siyah otomobil saltanatı, makam şatafatı, milyonluk temsil giderleri, halk kültürümüze yabancı uygulamalardır. Yönetimi bürokrasiden arındıracak, basitleştirecek, ihtiyaca uygun hale getirecek ve kamu hizmetine erişimi kolaylaştıracağız dedi.

 

MUTLAKA MAL BİLDİRİMİNDE BULUNUCAĞIZ!

 

Çobanoğlu şöyle devam etti; “Yöneticiler göreve gelirken ve görevden ayrılırken mal bildiriminde bulunacaklar, açıklayamadıkları gelirlerinin ve mal varlıklarının hesabını yargı önünde vereceklerdir. Sade yaşam, Belediye Başkanlarımızın ve bütün personelin mutluluk kaynağı olacak ve halkın ölçüleri belediyelerin ölçüsü haline getirilecektir. Belediye Meclisleri halka açık olacak, halkın aktif katılımı sağlanacaktır.

 

Torpil ve rüşvet, belediyelerimizi çürütmektedir. Yurttaşlarımız, kamu hizmetine ulaşmak için, araya adam koyma, kartvizit götürme gibi yöntemlere mecbur kalmaktadır. Vatan Partisi yönetimine görev vermek, belediyelerde rüşvet ve yolsuzluğa son verecek kesin çözümdür. Çünkü Vatan Partisi kadroları, çıkarcı değil toplumcudur; bencil değil, elseverdir. Vatan Partisi, kendisini halka adamış kadrolarıyla yerel yönetimlerimizi şirketleşmekten kurtaracaktır. Bu sayede çıkarları paylaştırma, adam kayırma gibi uygulamalara son verilecektir. Liyakatli ve pratik yönetim için oylar Vatan Partisi’ne.”

 

vatan partisi İl başkanı mehmet ÇobanoĞlu