Trabzon Evden Eve Nakliyat Hizmetleri ve Fiyatları 2020

TAKİP ET

Karadeniz'in en kalabalık şehirlerinden olan Trabzon evden eve taşımacılık hizmeti veren firma tüm personellerinin işlerinde uzman kişiler arasından seçiyor. Tüm aşamaları taşıma işi öncesi müşterileri ile paylaşan site bu şekilde müşterilerinin güvenlerini kazanıyor. Müşterileri ile web adresi üzerinden iletişime geçen firma kendisine ulaşan talepler sonrası hemen geri dönüş sağlıyor.


HABER MERKEZİ

Nakliyat İşi Yapım Aşamaları

Müşterilerinden gelen talep formunda gerekli olan tüm bilgileri müşterilerinden alan firma ilk olarak adrese inceleme ekibini göndererek kat sayısı, eşya sayısı ve eşyaların cinsi gibi bilgiler ediniyor. Edinilen bilgiler doğrultusunda taşıma ve monte ekibini yollayan firmada tüm işlemler maksimum 6 saat içerisinde tamamlanıyor. Eşyaları cinslerine uygun şekilde ambalaj ve paketleme işlemini yapan firma personelleri monte işlemlerini de kendileri yapıyorlar. Kat sayısına göre asansörlü taşımanın da yapıldığı site de personeller Trabzon evden evenakliyat işi tamamlandıktan sonra çevre temizliği yaparak adresten ayrılıyorlar.

Nakliyat Fiyatı

Piyasaya göre uygun fiyat seçenekleri ile evden eve taşımacılık hizmeti veren firmada fiyatlar aşağıda belirtilen etkenler çerçevesinde değişiklik gösteriyor.
Fiyatı Değiştiren Etkenler;

Evin kat sayısına bağlı olarak asansör kullanımı

Eşya sayısının fazlalığı

Eşyaların taşınacağı adresin uzaklığıTüm bilgileri site yetkililerine taşıma öncesi veren müşteriler net bilgilere saniyeler içinde ulaşabiliyorlar.

Sigortalı Nakliyat

Evden eve taşıma işlemlerinde sorun yaşanma olasılığını uzman personelleri ile en aza indiren site müşterilerinin rahatlamaları için eşyalarında tamamını değerlerinin üzerlerinde sigortalatıyor. En güvenilir sigorta şirketleri ile çalışan firma 100.000 TL değerindeki sigorta poliçesini de isteyen personelleri ile paylaşıyor. Olası sorunlarda sigorta şirketi ile birebir kendisi iletişime geçen firma zarar gören eşyanın karşılığını şirketten alarak müşterilerine iletiyor.Evden eve Trabzon için eğer nakliyat firması arayışındaysanız sizlere kesinlikle Özge Nakliyat’ı önermekteyiz.

Evden Eve Nakliyat Talebi Oluşturma

Sitenin web adresine giren müşteriler için iletişim bölümünde talep formu bulunuyor. Müşteri ile firma arasındaki iletişim bütünlüğü açısından önemli olan bu formda tüm bilgileri alan firma iletişim personelleri anında müşterilere geri dönüş yapıyorlar. Bu formdaki bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak yapılması durumunda taşıma işinde aksama yaşanacağından form doldurma sırasında site müşterilerine uyarı bildirimi yolluyor.
Detaylı bilgi : https://ozgenakliyat.com/
 
 
 

trabzon evden eve nakliyat hizmetleri ve fiyatları 2020