Tüm Sağlık Sonucunuz 1 Dakikada Elinizde

TAKİP ET

Denizli'de 1 dakikada tüm tetkiklerinizi ortaya çıkartan ve bunu yaparken kan tahlili, idrar tahlili gibi işlevler istemeyen bir hizmet ortaya çıktı. Sıra beklemeden, radyasyona maruz kalmadan tam donanımlı bir hastaneden bir haftada alınabilen tüm tahlil sonuçları sadece 1 dakikada size aktarılıyor.  

Denizli merkezde 125 lira olan bu uygulama ilçelerde ise 150 lira olarak hizmet veriyor. Tüm hastalıklarınızı sadece bir dakikada ortaya çıkaran bu tetkiklerle Chek-up sonucunuzu birçok sağlık kuruluşunda 1 haftada alırken bu usul ile 1 dakikada tüm sonuçlar aynı doğruluk payında ayağınıza kadar geliyor.
 
Evinizde, iş yerinizde ve her nerede olursanız olun ayağınıza gelen profesyonel ekiple birlikte hizmet veriyor. Anında sonuçları ortaya koyan bu teknoloji  ile sorunlarınızı sıkıntılarınızı anında öğreniyorsunuz.
 
34 ana başlık 262 ara başlıkla saç ucundan ayak parmağına kadar vücudun her bölgesindeki sonucu 1 dakika içinde ortaya çıkarıyor.
 
İrtibat için: 0 543 334 3345
Mobil cheek-up cihazını kullanan ve Denizli'de tek olan teknoloji harikasını Kadir Karakaya şöyle tanımladı:
"Hastaların diğerlerinin yanı sıra kan testleri, BT taramaları ve MRG'ler gibi konvansiyonel tanı testleriyle karşılaştıkları masrafı HAYAL EDİN. Şimdi sağlığınızı vücudunuzdaki elektromanyetik dalga sinyalleriyle analiz ederken avucunuzda bir sensör tuttuğunuzu hayal edin. Evet, böyle bir cihaz var! Kuantum Manyetik Rezonans Analizörü (QMRA) tıbbın en iyilerini birleştiren ileri teknoloji ürünü bir yeniliktir -

Biyo-Bilişim, Elektrik Mühendisliği ve diğer bilimler. Bilimsel analiz için insan hücrelerinin zayıf manyetik alanını toplayan ve daha sonra bir kişinin sağlığını belirleyen gelişmiş bir elektronik ekipman olduğu söylenmektedir. Bu buluşla ilgili dikkate değer olan, aynı zamanda, hangi hastalığın tespit edildiğine bağlı olarak ileriye dönük önerilerde bulunması ve ultrasonik, nükleer rezonans ve diğer tanıdık tıbbi ekipman gibi ana tıbbi cihazların yerine geçmesidir.

Bir bilgisayara bağlı kit benzeri makine, bireyin bulgularını okuyup sunarken, sensörü avucunuza yerleştirerek çalışır. Bunu akılda tutarak, analizin invaziv olmadığı ve sonuçlarınızı herhangi bir kan analizi veya radyasyon olmadan sağlayacağı açıktır.

Bu olağanüstü buluş tıbbi bir teşhis olarak kabul edilebilir ve hastalık belirtilerinin ortaya çıkmasından önce sağlık değişikliklerini tespit etmek için yerel hastanelerde kullanılabilir. Guyana'daki hastaneler bu donanıma sahip değildir ve yanan soru 'neden olmasın?' Georgetown Kamu Hastane Şirketi (GPHC) İcra Kurulu Başkanı Michael Khan, hastanede böyle bir enstrümanın varlığından haberdar olmadığını açıkladı.

Çin'de bir tıbbi ve bilgisayar uzmanı ekibi tarafından icat edilen Manyetik Sağlık Analizörü, uzun yıllar boyunca yüz milyon klinik vakanın çalışmasına dayanarak geliştirilmiştir. Doğruluk oranı% 85 ile% 95 arasındadır ve sonuçları üretmek için sadece iki dakika sürer.

Çin'de icat edilen tıbbi cihazların çoğunun fazla mesai süresinin etkisiz olduğu kanıtlandığında bu istatistikler ne kadar güvenilir olabilir? Sayısız incelemeye göre, çoğu kişi bu enstrümanı tıbbi uygulayıcı olmayan kişilerin insanlardan para istemek için kullandıkları bir 'saçma' olarak tanımladı.

Doktorlar ayrıca “mantıksız ve uygun tıbbi prosedürlerle çakışmama” olduğunu da düşünüyorlar. Bilimsel buluşlar bir amaç için yapılmıştır - görevlerimizi kolaylaştırmamızda bize destek olmak; Ancak bilim adamlarının çöküşü, bir şeyi dışarı atmaya odaklandıkları için doğru bir şekilde değerlendiremediler. QMRA ile durum böyle - sorgulanabilir bir bilimsel buluş."





sağlık chak-up denizli tetkikler