Türk Eğitim Sen'de Erdoğan Güven Tazeledi

TAKİP ET

Bugün Arif Yalınkaya Okulu'nun spor salonunda yapılan Türk Eğitim Sen'in 1 No'lu şubesinin olağan kongresinde mevcut Başkan Emre Erdoğan, tek aday olarak girdiği seçimlerde 135 delegenin oyunu alarak hem güven tazeledi, hem başkanlığını perçinledi.

 Türk Eğitim Sen Denizli 1. No’lu Şube bugün olağan kongresini yaptı. 135 delegesi bulunan sendikanın mevcut başkanı Emre Erdoğan güven tazeledi. Kongrenin Başkanlığı Musa Ay, divan katipliklerini ise Mutlu Erdoğan ile Hüseyin Doğu yaptılar. 



135 delegenin bulunduğu sendika Başkanı Emre Erdoğan, Güven tazelediği kongrede yaptığı konuşmada, “Türk Eğitim Sen Denizli 1 nolu şubemizin 7. Olağan Kongresini yapıyoruz. Bizler 4 yıl önce yola çıkarken mücadele edenlerin her zaman kazanamayabileceğini, fakat kazananların her zaman mücadele edenler olduğunu çok iyi biliyor ve buna yürekten inanıyorduk.” Dedi.



Başkan Erdoğan daha sonra şunları söyledi; “Yönetimi devraldığımız günden bugüne bu inançla ve  "Zalime Yavuz , mazluma Yunus" şiarıyla bıkmadan,usanmadan yorulmadan hak bildiğimiz yolda mücadele verdik. Göreve geldiğimizde 3423 olan üye sayımızı Mayıs 2021 itibariyle 3806 ya taşıdık.



Tabiki bu başarıyı başta ilçe temsilcilerimiz ve ilçe yönetimlerimiz olmak üzere değerli okul temsilcilerimiz ve siz kıymetli delegelerimiz ile yakaladık. Üyelerimizin ve sizler gibi kıymetli yol arkadaşlarımızın desteğini her girdiğimiz ortamda gördük, hissettik ve çalışmalarımızı bu destek sayesinde inanç ve azimle yürüttük.



Bu vesile ile sizlere teşekkürü bir borç biliyor ve hepinizden Allah razı olsun diyorum. Belirtmek isterim ki bu kutlu davanın gönül erleri her şart ve durumda duruşunu, tavrını inancından zerre taviz vermeden ortaya koymuştur ve koymaya devam edecektir. Bu süreçte 4 yıl bizle beraber yol yürüyen, dava arkadaşım, başkan yardımcım Halil PEKCAN kardeşime de teşekkür ediyorum.

Bizler aynı inanmışlık ile bugün tekrardan sizlerin oylarına talibiz.Sizlerin desteği ile Denizlide yetkiyi almak için var gücümüzle uğraşacağız inşallah. 7. olağan kurulumuzun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ne Mutlu Türküm diyene...”
 

Türk Eğitim Sen Denizli 1. No’lu Şube Emre Erdoğan olağan kongre Mutlu Erdoğan Hüseyin Doğu