TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİ PİKNİKTE BULUŞTU

TAKİP ET

Türk Eğitim Sen Denizli Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel Piknik Şölenine yaklaşık on bin kişi katılırken, Genel Başkan Talip Geylan ile İlksan Başkanı Tuncar Yılmaz üyeleri yalnız bırakmadı.

Türk Eğitim Sen 1 No’lu Denizli Şubesi tarafından Karataş Piknik alanında düzenlenen geleneksel Piknik Şölenine bu yıl oldukça büyük katılım  gerçekleşti. Yaklaşık on bin kişinin katıldığı piknik dün öğleden sonra yapıldı ve katılımcılar ikramlarla birlikte, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Türk Eğitim Sen Denizli Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel Piknik şölenine Genel Başkan Talip Geylan,İlksan Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Uşak, Aydın, Manisa, Afyon, Antalya, Burdur Sendika yöneticileri, Kamu Sen’i bağlı Denizli’deki diğer sendikaların yöneticileri katıldılar.



Öğleyin saat 13.00 sıralarında başlayan ve akşama kadar devam eden piknikte, katılımcılara yemek ikram edilirken, çocuklar için eğlenceler düzenlendi. Mehter takımı gösterileri ile birlikte yerel sanatçıların türküleri ve şarkıları ile coşturduğu sendika üyeleri bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. Aileleri ile birlikte adeta “felekten bir gün” çalan Türk Eğitim Sen üyeleri, eğitim öğretim yılı sonuna rast gelmesinden dolayı da bir nevi yorgunluk attılar.



ÖNÜMÜZDEKİ YIL MASAYA BİZ OTURACAĞIZ

Burada bir konuşma yapan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Memur sen ve diğer sendikaların kan kaybetmeye başladığını belirterek, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl, bazı isteklerimizin kabul edilmemesi yüzünden masadan kalkmış ve haklarımızın korunması için şerhimizi koymuştuk.

Ama Sarı sendikalar bizi ne hale getirdiğini gördünüz. Bu yıl diğer sendikalar kan kaybetmeye başladı. Artık sizlerin sayesinde önümüzdeki yıl anlaşma masasına inşallah biz oturacağız. Haklarımızı alacağız. Kimse bundan zerre kadar şüphe duymasın.” Dedi.



TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ BÜYÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren, sendikal hareketlerin geçtiğimiz yıla nazaran hızlandığına değinen Türk Eğitim Sen Denizli  1No’lu Şubesi Başkanı Emre Erdoğan ise, malum sendikanın hızla üye kaybettiğini belirterek, “Karşımızdaki Malum Sen bu yıl oldukça kan kaybetmeye başladı. Bu yıl biz onları 100 üye geçtik. Bu bizim önümüzdeki yıl yetkiyi alacak olduğumuzu göstermektedir.  Gerçekleri görenler sendikamıza gelmektedir. Bu çalışmalar mutluyuz.” Dedi.

Konuşmaların ardından Genel Başkan Talip Geylan’a Denizlispor başkanı Mehmet Uz tarafından Denizlispor forması hediye edildi. Türk Eğitim Sen PAÜ şubesi de genel başkan Geylan’a çeşitli hediyeler verdi.


 

Türk Eğitim-sen piknik