TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA BAŞARILAR

TAKİP ET

Denizli'de U 13 Ligi'nde mücadele eden takımlar final grubu maçlarıyla sezonu tamamladı. Denizlispor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor takımları final grubunda rakiplerini yenerek mutlu sona ulaştı. Denizli ASKF yönetimi ise bu takımlara kupalarını yapılan maçlardan hemen sonra teslim etti.

Denizli’de oynanan U 13 Ligi’nde 2015-2016 sezonu tamamlandı. Yapılan lig maçları sonunda final grubuna çıkan 4 takım şampiyonluk için mücadele etti. Şirinköy Stadı’nda yapılan günün ilk maçında Denizlispor ile Akkonakspor mücadele etti. Zorlu maçı Denizlispor 4-0 kazanarak U 13 Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etme hakkını elde etti. Müsabaka sonunda Denizlisporlu futbolculara madalya ve kupaları Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Mehmet Emin Ataş, Oktay Çıtak ve Ayşe Sarıkaya ile Denizli futbol il temsilcisi Musa Coşkun tarafından verildi.

BÜYÜKŞEHİR DE MUTLU SONA ULAŞTI

Denizli U 13 Ligi Play-off Grubu’nda yine Şirinköy Stadı’nda oynanan maçta Denizli Büyükşehir Belediyespor ile Dokuzkavaklarspor mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakada Denizli Büyükşehir Belediyespor rakibini son dakikada bulduğu golle 3-2 yenerek mutlu sona ulaşmayı bildi. Kırmızı-beyazlı takıma madalya ve kupaları ise Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Sarıkaya ve Mehmet Emin Ataş tarafından verildi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BAŞARILAR

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, U 13 Ligi’nde oynanan Play-off maçlarıyla sezonun tamamlandığını ifade ederek, “Bu ligde mücadele eden tüm takımlara teşekkür ediyorum. Sezon başladığında toplam 32 takım vardı. Grup maçlarında birinci olan takımlar çapraz eşleşmeyle finale kadar yükseldi. İlimiz bu sezon U 13 Türkiye Şampiyonası’nda 2 takımla temsil edilecek. Bu takımları oynanan Play-off maçları belirledi. Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor takımları Denizli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler. Denizlispor 11-14 Haziran tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesindeki 1. Kademe maçlarına çıkacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor ise yine aynı tarihler arasında Manisa’da 2. Tura çıkmak için çalışacak. Ben bu iki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.