Türlübey yangını yenidenkontrol altına alındı

TAKİP ET

3 gündür aralıklarla devam eden Buldan ilçesi Türlübey mahallesindeki yangın, yaklaşık 1 saat önce tekrar kontrol altına alındı.


Yangının kontrol alındığına dair sevindirici  haberi Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik verdi. 2 kez söndü denilerek soğutma çalışması yapılan ve rüzgarın etkisi ile bugün tekrar 3. Kez alevlenen Türlübey mahallesindeki yangın, Karaköy’e doğru ilerlemeye başlamıştı.



Belediye itfaiye ekiplerinin, Askerlerin ve vatandaşların gayretleri ile yangının tekrar kontrol altına alınması ile bölgede yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Başkan Şevik’in kendi sosyal medya hesabından duyurduğu sevindirici haberde şunları söyledi:
“Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte, sabah saatlerinde kontrol altına alınan Türlübey'de ancak rüzgarın etkisiyle yeniden başlaması üzerine devam eden söndürme çalışmalarına refakat etti. Yangının kısmen kontrol altına alındığını belirten Başkan Şevik, yangın bölgesinde vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Büyükşenir Belediye Başkanı Osman Zolan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.” Denildi.


 

Türlübey yangını yenidenkontrol altına alındı buldan yangın türlübey mustafa şevik