Coşkun 'Uğur Tatar'ın CHP'den adaylık müracatı yok'

TAKİP ET

İşadamı Mehmet Uğur Tatar'ın CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğuna yönelik kamuoyunda dolaşan dedikodulara CHP'den açıklama geldi.

CHP il sekreteri Melike Coşkun,  Mehmet Uğur tatar’ın adaylığını açıklamasını CHP’nin bilgisi dışında gerçekleştiğini ve Tatar’ın CHP’ye üyelik başvurusu yapar yapmaz bu açıklamalarda bulunduğunui üyeliğinin henüz gerçekleşmediğini  belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

 

“Son günlerde Denizli Kamuoyunu ve sosyal medyayı meşgul eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı konusunda açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Sayın Mehmet Uğur TATAR Partimizin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştır.

 

Ancak Partimizin Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyesi aday adaylıkları takvimi henüz başlamamıştır. Bu konu da Partimize yapılan herhangi bir müracaatta yoktur.

 

Ayrıca aday adayı olan Mehmet Uğur TATAR’ın 02.09.2023 tarihi itibariyle internet üzerinden üyelik başvurusu yaptığı tespit edilmiş olup, yapılan üyelik müracaatı, araştırma aşamasında olup, asil üyeliğe kabulü henüz gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Melike COŞKUN

CHP Denizli İl Sekreteri”

 

Mehmet Uğur Tatar CHP aday