Ülkü Ocakları Başkanı Solak, Başkan Şevik'i ziyaret etti

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'i ziyaret eden Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak 21. Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilecek olan Buldan Belediyesi Habip Çamlıyer Konservatuarı ve Kültür Evi'ni gezdi.

Bu yıl 21.si düzenlenecek olan Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali öncesi Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, ilçeyi gezdi. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ve yönetim kurulunun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Şevik ile birlikte, Buldanlı bestekar Habip Çamlıyer’in adının verileceği Konservatuar ve Kültür Evi’ni gezen Solak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Kendilerine her konuda destek veren Başkan Şevik’e Buldan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Solak, “Bizler ilçemizin daha fazla gelişmesi için birlikte hareket ediyoruz. Başkanımızın gençliğe ne kadar önem verdiğini de yakından biliyoruz. Buldan gençliğine verdiğiniz destek ve ilgi içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şevik, “Ben Denizli Ülkü Ocakları Başkanımıza ve yönetimine şahsıma göstermiş oldukları ilgi alaka, nezaket ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Şevik, Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ve yönetimini 22 Eylül Cuma Günü saat 15.00’de Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının verileceği Kitap Kafe ile Buldan Belediyesi Habip Çamlıyer Konservatuar ve Kültür Evi’nin açılışına davet etti. Başkan Şevik, ayrıca tüm Buldanlı hemşehrilerini festival ve açılış etkinliklerine davet etti.

 

Buldan Mustafa Şevik ülkü ocakları özgürt solak