Ülkü Ocakları Eski Binasına Geri Dönüyor

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları İl Binası olarak uzun yıllar kullanılmasının ardından bir süre önce Saltak Caddesi'ne taşınan Ülkü Ocakları Denizli İl Başknalığı Binası yıllarca hizmet veren Delikliçınar meydanındaki binasına geri dönüyor.

HABER MERKEZİ

 

 

Uzun yıllar hizmet veren binadan bir süre önce taşınarak Saltak Caddesinde bulunan yeni bir binaya geçen Denizli Ülkü Ocakları, uzun yıllar kullandığı Delikliçınar meydanındaki 3 katlı binasına geri dönüyor. Bir süredir yenileme çalışmalarının sürdürüldüğü bina geçtiğimiz yıllarda kullanıma kapatılmış ve tadilat çalışmalarına başlanmıştı. Ülkü Ocakları ise Saltak Caddesi'nde bulunan bir binaya geçiş yapılmıştı.

 

Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yeniden Delikliçınar Meydanında bulunan binaya geçeceklerinin müjdesini verdi. Hisarlıoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Denizli Ülkü Ocaklarımızın Delikliçınardaki binasını , 3 katlı İl ve İlçeler olarak faliyete geçirecek şekilde tadilatımız tüm hızıyla devam etmektedir.komple boyası,elektrik,su ,izalasyon yenilemeleri ,derslik,etüt odası,seminer salonları ,idari bölümleri ile en kısa zamanda TÜRK gençliğinin hizmetine sunulacaktır.Maddi manevi desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz. Yaşasın Ülkü Ocakları" ifadelerini kullandı.


3 Katlı olan Ülkü Ocakları İl Binasının yakın bir süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor.


HABER/SABRİ ÇAĞLAR