ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN VALİ ATİK'E NEZAKET ZİYARETİ

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Solak,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

Solak, ziyarette yaptığı konuşmada,“Ülkü Ocakları İl Ocak yöneticilerimiz ile birlikte, Denizli'mizin gururu Valimiz Sayın Ali Fuat Atik Beyefendi'yi makamında ziyaret ettik. Kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Valimize Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu yayınlarımızı takdim ettik. Ocağımızın yaptığı faaliyetlerden çalışmalardan ve özellikle geleceğimiz teminatı gençlerimiz için yapacağımız etkinliklerden bahsettik. Valimize nazik misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ATİK ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

 

Denizli Valisi Ali Fuat Atik de yaptığı konuşmada Ocak yönetimine teşekkür etti. Vali Atik, “Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Özgür Solak'a ziyareti ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum.ÜlküOcakları Türk gençliğinin pınarıdır. Asli vazifemiz, ahlaklı ve imanlı nesiller yetiştirmektir. Köklü dayanışmamızı hep birlikte yaşatacağız.Ülkümüz ülkemiz, sevdalıyız” diye konuştu. MESUT GÜLER

Ülkü Ocakları Vali