ÜLKÜ OCAKLARI STANDINA DAHA İLK GÜN BÜYÜK İLGİ

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen  6. Kitap Fuarı törenle açıldı. EGS Fuar alanındaki Kitap Fuarı 22 Ekim tarihine  kadar  açık kalacak.

Bu yıl  6. Kez kapılarını açan Kitap Fuarında Denizli Ülkü Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı stant açtı. Ülkücülerin açtığı stant Fuarın ilk günü büyük ilgi gördü.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, Türk gençliğine milli ülkü fikrini kazandırmak için Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım'ın önderliğinde yorulmadan çalışmaya söz verdiklerini söyledi.

 

Başkan Solak, kitap okumanın ve fuarların önemine dikkat çekerek, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizim nezdimizde tüm ülkücülere verdiği ‘Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır.’ öğüdü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin sosyal, kültürel, bedensel ve akademik anlamda her yönden hazır olması için çalışmalar yapmamız konusunda en büyük motivasyon kaynağımızdır.

 

Bu bağlamda Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan Denizli Kitap Fuarı’nda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  İl Başkanlığı olarak yer aldığımız için memnunuz. Ülkü Ocaklarımızın standının büyük ilgi görmesinden dolayı memnunuz” dedi. MESUT GÜLER  

 

 

 

ülkü ocakları kitap fuarı