ÜLKÜCÜLERDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN HELVA HAYRI

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları  15 Temmuz Demokrasi şehitleri için helva hayrı dağıtımında bulundu.

Delikliçınar Yeni cami önünde gerçekleştirilen hayır etkinliğine vatandaşlar ilgi gösterdi.

 

“TÜRKİYE ZALİMLERE YEM OLAMAYACAK KADAR KUDRETLİDİR”

 

Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, “Ülkü Ocakları Denizli il Başkanlığı Orta Öğretim birimi tarafından 15 Temmuz Demokrasi şehitleri adına yapılan hayrımızı rabbim kabul etsin. Aziz şehitlerimize rahmet Gazilerimize acil şifalar ve sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

 

Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun. Yapmış ve yapacak olduğumuz hayırlarımızı kabul etsin.15 Temmuz 2016 gecesi milli hafızalardan silinmeyecek hain hadise ve teşebbüslere sahne olurken; Türk düşmanlarının, Türk milletinin fetih ve zaferlerinin rövanş ve intikam kalkışması olarak tarihe geçti. Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır iradesi meydanlardaydı.

 

Büyük Türk milleti böyle bir iradenin övünç kaynağıdır. Türkiye zalimlere yem olamayacak kadar kudretlidir. FETÖ’den kanlı işbirlikçisi PKK/PYD’ye kadar, aynı karanlık yolun diğer taşeronları olsun Türkiye’yi geçemeyecekler, aziz Türk milletini yenemeyecekle” dedi.

 

“BİR OLACAĞIZ, TÜRKİYE’NİN MİLLİ DAVA VE İSTİKLALİNE BAĞLI KALACAĞIZ”

 

Türkiye’nin milli dava ve istiklaline bağlı kalacaklarını belirten Solak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği gibi: 12 Eylül’de söylenen “bizim çocuklar başardı” itirafını unutmadık. 15 Temmuz gecesi tepemizde uçuşan NATO uçak ve helikopterlerini, bunları kullanan alçak ve ahlaksızları unutmadık.

 

Bayrak inmez, ezan dinmez, vatan bölünmez diyerek ülkemize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bir olacağız, Türkiye’nin milli dava ve istiklaline bağlı kalacağız. Türk milleti olarak dünya döndükçe bu vatanda bağımsız şekilde varlığımızı muhafaza edeceğiz. Türk milletini, Türk yüzyılını çağlar üzerinden sıçratmanın peşindeyiz.

 

Medeniyetler ve milletler mücadelesinde öne çıkarmanın hedefindeyiz. Allah’ın izniyle de başaracağız. İl’a-yı Kelimetullah’ın sancağını sonuna kadar taşıyacağız. Bu vesileyle 15 Temmuz FETÖ darbe ve işgal teşebbüsü esnasında vatanını ve milletini kahramanca müdafaa eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

 

İstikbaline ve istiklaline sahip çıkan aziz Türk milletine derinden sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Solak açıklamasında helva hayrı etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti. MESUT GÜLER

Ülkü Ocakları 15 Temmuz lokma hayrı