Ülkücülerden Kutalmış'a sert tepki:

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, Ahmet Kutalmış'ın Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP)  ve Ülkü Ocakları'nı hedef alarak yaptıklarına tepki gösterdi.

Ocak Başkanı Solak yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım,  Ahmet Kutalmış’a gereken tepkiyi göstermiştir.

 

Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, “ Ahmet Kutalmış (@kutalmisturkes) denilen rezil, ahlaksız herif!.. Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti.

 

Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin! Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt. Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir..! Biz uyaralım da.” tepkisini göstermiştir. 

 

Solak, açıklamasında ayrıca “Ahmet Kutalmış da ne şeref kalmış ne haysiyet. Gezmediğin kapı kalmadı her yerde şerefini ve onurunu pazarlayıp satmaktan başka bir vasfın olmadı. Atasına ihanet eden.  Merak etme biz Başbuğumuzu görmesek  bile biz Başbuğun gerçek evlatlarıyız. Siz kuduz itten başka bir şey değilsiniz utanın” dedi.  MESUT GÜLER

 

 

Özgür Solak denizli Ülkü ocakları