ULUKENTLİLER İFTARDA BULUŞTU…

TAKİP ET

Ulukentliler Yardımlaşma Dayanışma Kalkınma ve Çevre Güzelleştirme Derneği, mahalle halkını iftarda bir araya getirdi.

 
Kısa adı (ULUDER) olan Ulukentliler Yardımlaşma Dayanışma Kalkınma ve Çevre Güzelleştirme Derneği, bu yıl da mahalle halkını iftarda  bir araya toplayarak dayanışma ve  birlik-beraberlik örneği sergiledi. ULUDER Başkanı Osman Kabalay, kazanın başına geçerek kendi elleriyle  hemşehrilerine çorba servisi yaptı.



Geleneksel hale gelmeye başlayan iftar buluşmalarının bundan sonra da devam edeceğini belirten ULUDER Başkanı Osman Kabalay; “İnsanlar olarak, günlük koşuşturmaların arasında kendimizi kaybediyor, bir araya gelemiyoruz.



Bizi sadece bayramlar bir arada tutuyor. Dernek olarak yıllardır iftar organizasyonlarıyla hemşehrilerimizi bir araya toplayarak hasret gideriyoruz. Bugün de onlardan biri. Amaç iftar düzenlemek ya da iftara katılmak değil, sadece hasret gidermek, birbirimizi unutmamak.



İftar yemeğinde bir araya gelerek sohbet etmek. Denizli’nin br çok bölgesinden kardeşlerimizi iftarımızda ağırlamaktan onur duyduk. Katılan, katılamayan tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.