ÜMİT ÖZTÜK YERİNİ KORUDU

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 sezonunda görev alacak olan hakem ve gözlemcilerin klasmanlarını açıkladı. Denizli'den 20 hakem ve 6 da gözlemcinin yer aldığı listenin en tepesinde Süper Lig klasmanında Ümit Öztürk bulunuyor.

Ülkemizde 2023-2024 futbol sezonu için geri sayım devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu, hakem ve gözlemcilerin listesini de açıkladı. Merkez Hakem Kurulu’nun başına Denizlili Ahmet İbanoğlu’nun getirilmesinden sonra açıklanacak olan liste merak ediliyordu. TFF’den yapılan açıklama ile bu merak giderilmiş oldu.

 

Buna göre 2023-2024 sezonunda Süper Lig’de düdük çalacak 26 hakem arasında Denizli’den Ümit Öztürk yerini korudu. VAR klasmanında Denizlili isim bulunmazken, Süper Lig Yardımcı Hakem Klasmanı’nda Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yer alıyor.

 

Feridun Daldaş ve Murat Can Ilgaz A Klasman hakemi listesinde kendilerine yer bulurken, a Klasman Yardımcı hakem ve B Klasman hakemi listesinde Denizli’den hiçbir isim yer bulamadı. B Klasman yardımcı hakem klasmanında İbrahim Ethem Potuk adını yazdırırken, C Klasman hakemi listesi Denizlili ismi barındırmıyor.

 

Harun Öztekin C Klasman Yardımcı hakemi olarak dikkat çekerken, Kadın Bölgesel Hakem Klasmanı’nda Şeyma Haşlak yer alıyor. Cihan Yurdakul, Engin Altınay, Ertuğrul Duran ve Tahir Berkay Barlın Bölgesel Hakem Klasmanı’ndaki Denizlili isimler oldu.

 

Bölgesel Yardımcı Hakem Klasmanı’nda ilimizden Ahmet Bayır, Ahmet Beysüngü, Burak Dayıoğlu, Furkan Abdullah Öztaş, Kadir Kızmaz, Mustafa Özek, Osman Öztekin ve Sezgin Öneş bulunuyor.


DENİZLİ’DEN 6 GÖZLECİ BULUNUYOR


Hakem klasmanları ile birlikte açıklanan gözlemci klasmanlarında da toplam 6 Denizlili isim var. Süper Lig, A ve B Klasman’da Denizlili kimse bulunmazken profesyonel liglerde görev yapacak tek gözlemci C Klasmanı’ndaki Erdem Gökalp olacak. Birol Güldane, Emrah Bayrakçı, Mustafa Fakı, Özmen Atalay ve Rüçhan Ekici ise 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig gözlemcisi olacak. 

SÜPER LİG HAKEM LİSTESİ
Ümit Öztürk    


VAR-YOK
SÜPER LİG YARDIMCI HAKEM


Osman Gökhan Bilir
Murat Tuğberk Curbay
A KLASMAN HAKEM
Feridun Daldaş
Murat Can Ilgaz


A KLASMAN YARDIMCI HAKEM - YOK
B KLASMAN HAKEM – YOK
B KLASMAN YARDIMCI


İbrahim Ethem Potuk


C KLASMAN HAKEMİ – YOK
C KLASMAN YARDIMCI HAKEM

Harun Öztekin


KADIN BÖLGESEL HAKEM


Şeyma Haşlak


KADIN BÖLGESEL YARDIMCI HAKEM - YOK
BÖLGESEL  HAKEM


Cihan Yurdakul
Engin Altınay
Ertuğrul Duran
Tahir Berkay Barlın


BÖLGESEL YARDIMCI HAKEM


Ahmet Bayır
Ahmet Beysüngü
Burak Dayıoğlu
Furkan Abdullah Öztaş
Kadir Kızmaz
Mustafa Özek
Osman Öztekin
Sezgin Öneş

GÖZLEMCİ KLASMANI


SÜPER LİG GÖZLEMCİ LİSTESİ – YOK
A KLASMAN GÖZLEMCİSİ – YOK
B KLASMAN GÖZLEMCİSİ – YOK
C KLASMAN GÖZLEMCİSİ


Erdem Gökalp


BÖLGESEL GÖZLEMCİ


Birol Güldane
Emrah Bayrakçı
Mustafa Fakı
Özmen Atalay
Rüçhan Ekici

hakem Ümit Öztürk