ÜMİT ÖZTÜRK ADANA'DA SAHAYA ÇIKIYOR

TAKİP ET

Denizli'yi Süper Lig Klasmanı'nda temsil eden hakem Ümit Öztük, bu haftanın zor maçlarından birine görevlendirildi. Öztürk, yarın Adana'da oynanacak olan Adana Demirspor – Kasımpaşa maçında düdük çalacak.

TFF, hafta sonunda Profesyonel Ligler’de oynanacak olan maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Denizli’yi Süper Lig Klasmanı’nda temsil eden Ümit Öztürk ile Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda bulunan Osman Gökhan Bilir, haftanın zorlu maçlarından birinde görev yapacak.

 

15 Nisan 2023 Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak olan Adana Demirspor – Kasımpaşa maçında düdük Öztürk’de olacak. Başarılı hakemin diğer yardımcısı Mehmet Salih Mazlum olurken, Adanan Deniz Kayatepe ise dördüncü hakem olacak.

 

Öte yandan yeni teknik ekibiyle ilk maçına yarın çıkacak olan Denizlispor’un maçında görev alacak isimler de belli oldu.

 

15 Nisan 2023 Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak olan maçta Trabzon bölgesinden Alpaslan Şen düdük çalarken, yardımcılıklarını Antalya bölgesinden Serdar Soydan ve Samsun bölgesinden Hasan Erdoğan yardımcı hakem olacak. 4. Hakem ise İzmir bölgesinden Ayberk Demirbaş olacak.

hakem ümit öztürk