ÜMİT ÖZTÜRK BEŞİKTAŞ-ALANYA MAÇINA ÇIKACAK

TAKİP ET

TFF, hafta içinde oynanacak olan profesyonel lig maçlarında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk, Beşiktaş – Alanyaspor maçında düdük çalacak. Denizlispor'un Uşakspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Yalçın Taşkınfurat görev alacak.

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırır nedeniyle geçen hafta sonunda profesyonel liglerde maçlar oynanmamıştı. TFF, hafta arasında lig maçlarının oynanacağını açıklayarak hakem, gözlemci ve temsilci görevlendirmelerini yaptı.

 

Buna göre Trendyol Süper Lig’de 17. Hafta maçları 19-20 ve 21 Aralık tarihlerinde oynanacak. MHK ,se haftanın hakemlerini açıkladı.

 

Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk, 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.00’de oynanacak olan Beşiktaş – Corendon Alanyaspor maçında düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılarından biri de Denizli Bölgesi Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda bulunan Murat Tuğberk Curbay olacak.

 

Aynı gün oynanacak olan Çaykur Rizespor – Pendikspor maçında Denizli Bölgesi A Klasman Hakemi Feridun Daldaş 4. Hakem olarak görev alacak. Yine Denizli Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakem kategorisinde yer alan İbrahim ethem Potuk, 2. Lig Beyaz Grup’ta 18. Haftaya ait olan ve 19 Aralık 2023 Salı günü oynanacak olan Altınordu – Karacabey Belediyespor maçında yardımcı hakemlik yapacak. Öte yandan denizli Bölgesi TFF Klasman temsilcisi Mustafa Pektaş ise 2. Lig beyaz Grup’ta oynanacak olan Bucaspor 1928 – Hes İlaç Afyonspor maçında görev yapacak.

 

DENİZLİ MAÇININ HAKEMİ İSTANBUL’DAN

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor, ligin 18. Haftasında deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak. 19 Aralık Salı günü Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maç saat 14.00’de başlayacak. Bu maçta İstanbul bölgesinden Yalçın Taşkınfurat düdük çalarken, yardımcı hakemliği İstanbul bölgesinden Burak Sami Şad ve Çağrı Yıldırım yaparken 4. Hakem ise Kırşehir’den Osman Köksaldı olacak.

hakem ümit öztürk beşiktaş alanya