ÜMİT ÖZTÜRK BU KEZ KAYSERİ'DE DÜDÜK ÇALACAK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Dün İstanbul'da oynanan Beşiktaş – Göztepe maçını yöneten Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk pazartesi günü de Kayseri'de düdük çalacak.


Süper Lig’de ilk devrenin son haftasında 27 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan Yukatel Kayserispor – Demir Grup Sivasspor maçında düdük çalarken, 26 Aralık Pazar günü oynanacak olan Göztepe – Adana Demirspor maçında Denizli bölgesi Süper Lig yardımcı hakemi Osman Gökhan Bilir Atilla Karaoğlan’ın yardımcılığını yapacak.

Üst Klasman Gözlemcisi Ahmet İbanoğlu ise yine Süper Lig’de 26 Aralık Pazar günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor – Vavacars Fatih Karagümrük maçında Alper Ulusoy ve ekibini gözlemleyecek.

B Klasman Denizli Bölgesi hakemi Feridun Daldaş da 2. Lig Kırmızı grupta 26 Aralık pazar günü oynanacak olan Sakaryaspor – Sivas Belediyespor maçında düdük çalacak.

 Türkiye Futbol Federasyonu Denizli Bölgesi Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş ise 25 Aralık’ta oynanacak olan Yomraspor – Gema Polimer Şile Yıldızspor karşılaşmasında görev yapacak.

Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk