ÜMİT ÖZTÜRK'E KRİTİK GÖREV

TAKİP ET

TFF, Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanında temsil eden hakem Ümit Öztürk'ü TFF 1. Lig'de oynanacak olan Ümraniyespor – Ankaragücü maçında görevlendirdi.


Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel lig müsabakalarında görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Denizli’yi Süper Lig Klasmanında temsil eden Ümit Öztük, bu haftanın en zor maçlarından birinde görevlendirildi.

TFF 1. Lig’de lider Ankaragücü ile takipçisi ikinci sıradaki Bereket Sigorta Ümraniyespor arasında 9 nisan Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak olan maçı Ümit Öztürk yönetecek. B Klasman hakemi Feridun Daldaş ise aynı maçın 4. hakemi olacak. Denizli’yi Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda temsil eden Osman Gökhan Bilir ise 10 Nisan Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor – GZT Giresunspor maçının yardımcı hakemi olarak görev yapacak.

Denizli’yi B Klasman Yardımcı Hakem Klasmanında temsil eden Muratcan Ilgaz ise 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan Sivas Belediyespor – Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. maçında bayrak kaldıracak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Klasman Temsilcisi olarak görev yapan Lütfi Koçak ise 3. Lig 1. Grup’ta 10 Nisan Pazar günü Elaığ’da oynanacak olan Elazıspor – Batman Petrolspor maçında Manisa Bölgesinden İbrahim Onaylı ile birlikte TFF’yi temsil edecek.

DENİZLİSPOR MAÇINI ADEM CİNEK YÖNETECEK

Öte yandan Denizlispor’un TFF 1. Lig 31. Hafta maçında misafir edeceği Tuzlaspor maçını Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek yönetecek. 10 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Denizli Atatürk Stadı’ndaki maçta Cinek’in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Suat Güz yaparken, 4. Hakem ise Murat Türkoğlu olacak. Maçın gözlemcisi Aykut Gümülü olarak açıklanırken, Ayhan Kabakçı, Recep Kulak ve Soner Özdemir ise TFF temsilcisi olarak görev yapacak.
 

hakem Ümit Öztürk