ÜMİT ÖZTÜRK'E ZOR GÖREV

TAKİP ET

TFF, hafta içinde oynanacak olan lig maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Denizli bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk zorlu maçta düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig’de 36. Hafta müsabakaları 30 Mayıs 2023 Salı günü oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu sonuçları birbirini etkilediği için tüm maçların başlama saatini 20.00 olarak belirledi.

 

TFF, Merkez Hakem Kurulu da bu maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı. Denizli’yi Süper Lig Klasmanı’nda temsil eden Ümit Öztürk, haftanın en kritik maçlarından birinde düdük çalacak.

 

Ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor ile Avrupa Kupaları’na katılma peşinde olan Adana Demirspor arasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak olan maçta Ümit Öztürk düdük çalacak. Bahtiyat Birinci ve Samet Çavuş’un yardımcı hakem olacağı maçta 4. Hakem ise Alper Akarsu olacak.

 

Şampiyonluk, Avrupa Kupaları’na katılma ve ligde kalma mücadelesinin yaşanacağı 36. Haftanın maç programı ve müsabakalarda görev alacak olan hakemlerin isimleri şöyle;

 

30 Mayıs 2023 / Salı / Saat 20.00

MKE Ankaragücü – Galatasaray (Volkan Bayarslan)

Bitexen Giresunspor – Trabzonspor (Arda Kardeşler)

Fenerbahçe – Antalyaspor (Zorbay Küçük)

İstanbulspor – Adana Demirspor (Ümit Öztük)

Coredon Alanyaspor – Kasımpaşa (Cihan Aydın)

Dermir Grup Sivasspor – Arabam.com Konyaspor (Bahattin Şimşek)

Vavacars Fatih Karagümrük – Yukatel Kayserispor (Murat Erdoğan)

hakem ümit öztürk