ÜMİT ÖZTÜRK KONYA MAÇINI YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarda görev alacak olan isimleri belirledi. Buna göre Denizli bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk İttifak Holding Konyaspor – Kasımpaşa maçında düdük çalacak. 

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonundaki profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri belirledi. Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’un 26. Haftada deplasmanda 20 Şubat 2022 tarihinde oynayacağı Samsunspor maçını Onur Özütoprak yönetecek. Orkun Aktaş ve  Özcan Sultanoğlu’nun yardımcı hakem olacağı maçın 4. Hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak. Mehmet Kaya’nın gözlemci olacağı maçta Ekrem İnci ve Nurullah Öztürk ise TFF temsilcisi olarak görev yapacak.

KONYA MAÇINDA ÖZTÜRK DÜDÜK ÇALACAK

TFF’nin açıklamasına göre Denizli Bölgesi Süper Lig klasmanı hakemi Ümit Öztürk, 18 Şubat 2022 tarihinde saat 20.00’de oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor – Kasımpaşa maçında düdük çalacak.

Öztük’ün yardımcıları yine Denizli bölgesinden Osman Gökhan Bilir ile birlikte Hakan Karabalçık olurken, 4. Hakem ise Oğuzhan Çakır olacak. C Klasman yardımcı hakem klasmanında yer alan Harun Öztekin ise 3. Lig 1. Grup’ta 19 Şubat 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Batman Petrolspor – Osmaniyespor Futbol Kulübü müsabakasında hakem Hüseyin Gökberk Arslan’ın yardımcısı olacak.
 

Türkiye Futbol Federasyonu hakem Ümit Öztürk