ÜMİT ÖZTÜRK SİVASSPOR – GALATASARAY MAÇINI YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk, Demir Grup Sivasspor – Galatasaray maçında düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Süper Lig’in 16. Haftasında 13 Aralık 2021 Pazartesi günü oynanacak olan Demir Grup Sivasspor – Galatasaray maçında Ümit Öztürk düdük çalacak.

Aynı gün oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü – Fenerbahçe maçında ise Osman Gökhan Bilir yardımcı hakemlik yapacak. B Klasman Hakemi Feridun Daldaş, TFF 1. Lig’de 16. Haftasına ait Balıkesirspor – Bereket Sigorta Ümraniyespor maçında 4. Hakem olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 12 Aralık 2021 Pazar günü Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler maçında Muratcan Ilgaz yardımcı hakemlik yapacak. TFF 3. Lig 3. Grup’ta 11 Aralık 2021 Cumartesi günü oynanacak olan Yeşilyurt D.Ç. Ofaspor- Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. maçında Harun Öztekin yardımcı hakem olacak.

Süper Lig’de 11 Aralık 2021 Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor – Göztepe maçında Ahmet İbanoğlu gözlemci olarak görev alacak.

Denizli Bölgesi Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinden Durmuş Cansever 11 Aralık 2021 Cumartesi günü oynanacak olan vavcars Fatih Karagümrükspor – İttifak Holding Konyaspor maçında görev alırken, yine TFF Klasman Temsilcilerinden Mustafa Pektaş ise TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 12 Aralık 2021 Pazar günü Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler maçında görev alacak.
 

Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk Demir Grup Sivasspor – Galatasaray Ahmet İbanoğlu Durmuş Cansever Harun Öztekin